21. heinäkuuta 2014

Lomalla!

Voi kyllä! Mulla alkoi viimeinkin loma ja voin sanoa, että nyt kyllä säät suosii lomailijaa. Huh hellettä! Tänäaamuna heräsin joskus ysin aikaan ja lähdin koirien kanssa ulos, niin mittari näytti jo kolmeakymmentä! Siis +30 astetta! Täytyy sanoa, et onneks en valinnu perinteiseen tapaan lomaani Juhannuksesta alkamaan, koska nyt saattais vähän harmittaa palata töihin. Sori, ei ollut tarkoitus lannistaa niitä, jotka ovat mahdollisesti jo lomansa pitäneet, mutta nyt on kyllä hyvä lomafiilis.
Oskullakin on lomafiilis :)
Tänään on virallisesti vasta ensimmäinen lomapäivä, mutta musta tuntuu jo nyt, että olen saanut ihan hirmuisesti aikaiseksi. Nimittäin käytiin lauantaina hoitamassa vähän asioita. Käytiin Elisashopitissa selvittelemässä vähän meiän laajakaistan siirtoa ja mahdollista sopimuksen purkamista, koska meillä on siinä uudessa kämpässä Welhon kaapeliverkko ja yhtiövastikkeeseen kuuluva netti, niin ei ihan kauheasti kiinnosta maksaa turhasta. Noh ne siellä tokaisi, että koska meillä on 20megan tuplalaajakaista soppari ja sinne uuteen kämppään sais mahdollisesti vaan 10megaa, niin meillä on ihan hyvä peruste sopimuksen purkamiseen. Ne ei sitten jostain syystä voineet sitä siinä tehdä, niin soitin asiakaspalveluun ja homma hoitui just eikä melkeen nappiin. Saatiin pitää meiän mobiililaajakaista tablettiin ja kiinteälaajakaistasopimus purettiin. Wohoo! Kiitos Saunalahti! Moni varmaan osaa kertoa monta huonoa tarinaa Saunalahdesta, mutta mä olen ollut siihen aina tyytyväinen ja toiseen en vaihda :D Sain Antinkin käännytettyä takas Saunalahteen ja nyt on hänelläkin uus superhalpa 4G liittymä puhelimessaan. Win-win!

Käytiin samalla reissulla myös viemässä meikän pyörä taas huoltoon, kun siinä ei toinen jarru oikeen enää pidä kunnolla, niin saatiin sekin homma hoidettua. Wohoo! Olis tarkoitus ajaa jossain vaiheessa sen reilu 20 kilometriä pyörällä sinne uudelle kämpille, niin ei tarvi autolla kuljettaa niitä pyöriä uuteen osoitteeseen.

Sunnuntaina sain viimeinkin aloitettua hieman tavaroiden pakkaamista. Aloitin pakkaamisen tuolta meidän niin sanotusta askarteluhuoneesta ja voin kyllä sanoa, että pieni siivoaminen ja niiden tavaroiden läpikäyminen tuli kyllä ihan tarpeeseen. Oon säästellyt vaikka ja ties mitä siinä uskossa, että kyllä tätäkin pahvirullaa voi vielä joskus tarvita ja ehkä näitä muovisia pääsiäismuniakin voi joskus johonkin käyttää. EI! Nyt lähti oikein kovalla kädellä tavaraa roskiin. Ostettiin Prismasta parit hienot muovilaatikot mihin Anttikin saa aina jokaisen projektinsa erikseen siististi lajiteltua. Ehkä meiän uusissa työhuoneissa tulee pysymään tavarat sitten pikkusen paremmin järjestyksessä. Sehän nähdään :D

Tällä viikolla olis vielä paljon hommaa, koska ens viikolla on toivottavasti jo meidän muutto. Mutta tähän viikkoon mahtuu myös paljon muutakin kuin vain pakkaamista ja siivoamista. Ainakin yhet baby showerit ja parit askartelusessiot Tainan kanssa. Pari asiaa pitäis myös hoitaa ennen muuttoa ja selvitellä vähän kaikenlaista.

Ainiin, vielä lopuksi tahdon hihkua yhdestä ihanasta asiasta, nimittäin meikästä tuli taas kummitäti!!! Ystäväni Elina sai vihdoin ja viimein oman pikkuisen esikoistyttärensä. Sitä olikin jo ehditty odottaa, nimittäin se meni aika reippaasti viikolla yli lasketunajan. Isukki lähetti minulle ja pari suloista kuvaa pienokaisesta, mutta vielä en ole päässyt näkemään pikkuista livenä. Noh sitten kohan äiskä on vähän palautunut raskaasta synnytyksestä, niin me mennähän uutta kummitytskyä kattomahan! Jiiih! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti