31. tammikuuta 2016

Catch up!

Vielä ehtii yhden tekstin kirjoittaa ennen kuin tammikuu on kokonaan ohi :D

Vuosi 2016 on lähtenyt oikein hulinalla käyntiin. Ihan kauheasti on ehtinyt tapahtua lyhyessä ajassa. Muun muassa yksissä hautajaisissa tuli käytyä, minua pyydettiin taas kaasoksi häihin, ja minäkin täytin taas vuosia.


Synttäreitä ei varsinaisesti juhlittu, mutta saatettiin me yks skumppapullo korkata meikän kunniaks. Ja oli muuten hyvää skumppaa. Ollaan saatu tuo pullo joskus jostain lahjaksi ja se on tuolla meiän viinihyllyllä odotellut avaamistaan. Kyseessä on jokin erikois kuohuviiniä, mitä on tarkoitus juoda leveistä viinilaseista jäiden kera. Jep, hyvää oli.


Synttärilahjaksi sain iiihanan uuden läppärin. Entinen Asuksen peliläppärini alkoi jo vedellä viimeisiään, kun näyttis enteili hajoamisen merkkejä. Kyselin sitten veljeltäni hieman vinkkejä uudesta läppäristä ja sainkin muutaman mielenkiintoisen linkin Verkkokauppa.comiin. Sieltä sitten yksi, ja muistaakseni kaikista kallein jopa, oli ylitse muiden ja se oli sitten pakko saada. Kävi sitten niin hyvä tuuri, että tuo kyseinen malli löytyi Verkkokaupan outlet puolelta 300 euroa halvemmalla!!! Antti sitten osti sen minulle synttärilahjaksi ja en voisi olla enempää tyytväisempi. Ehkä nyt vois vähän prepata bloginkin kirjoittamisen suhteen, hehah. En lupaa mitään, mutta kyllä tässä koneella nyt viihtyy paljon paremmin kuin on uusi rauta alla.

No rahaa onkin tässä kuussa mennyt sitten enemmän kuin tarpeeksi.


Päätin vähän sisustella omaa huonettani ja käytiinkin Ikeasta hakemassa pari tuommoista matalaa kaappia tänne lisää. Ennen mulla oli kaikki askartelutarvikkeet rumasti esillä sellaisessa tavallisessa kirjahyllyssä, mutta nyt ne saa kaikki tuonne nätisti ovien taakse piiloon. Paaaljon parempi. Askarteluinspiskin saa nyt iskeä, kun on siisti huone ja paremmin tilaa askarrella :)

Sitten vielä ihan viimeaikaisimpia tapahtumia, eli me ollaan nyt päätetty luopua Ronsusta, koska me ei olla onnistuttu eliminoimaan poikien tappeluita kokonaan pois. Meillä meni pitkään tosi hyvin. Ihan siis useampi kuukausi meni tosi hienosti ja pojatkin leikki yhdessä ja oli tyytyväisiä elämään, mutta sitten yks kaks lenkillä tapahtui jotain ja ihan tajuton tappelu alkoi jostain pienestä kepistä, jonka molemmat halusivat. Molemmat koirat oli taas pieniä reikiä täynnä, mutta onneksi lääkärikäynniltä kuitenkin vältyttiin. Sen tappelun jälkeen pojat ei enää tullut oikeastaan ollenkaan toimeen vaan vähän väliä oli pientä jännitettä ilmassa. Elettiin siis 24/7 kuonokopat päällä. Ei mukavaa, mutta meidän mielenrauhan takia välttämätöntä. Noh nyt sitten eilen Ronsu kävi katsomassa yhtä uutta perhettä ja jäi sinne ainakin toistaiseksi asustelemaan. Toivottavasti kaikki menis hyvin ja Ronsu sais siitä uuden hyvän kodin ilman minkäänlaisia jännitteitä, kun ei ole toista koiraa samassa perheessä.


Eilen tehtiin myös suuri päätös ja vietiin Osku kastroitavaksi. Leikkaus meni hyvin ja nyt meillä on taas kotona tuommonen pieni kävelevä lampunvarjostin, mutta onneksi sitä kestää vaan parisen viikkoa. Saa nähdä miten kivien poisto vaikuttaa meiän pikku energiapakkaukseen, mutta todennäköisesti vaikutus on vaan positiivinen, kun mekin asutaan kuitenkin tällaisella kerrostaloalueella. Ei enää juoksuiset nartut niin paljoo kiinnostakkaan :D

Vuosi on siis alkanut varsin vauhdikkaasti. Pahoittelut, etten ole ehtinyt/jaksanut tulla tänne kaikkea raapustelemaan, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Mulla ois ainakin pari juttuu mistä olis tarkoitus vähän kirjoitella, mutta palaillaan taas!

2 kommenttia:

  1. Uusi kone on aina niin mahtava juttu, että tekisi mieli vaan koko ajan tehdä sillä jotakin! :D Itse olen miettinyt uuden koneen hankkimista jo pitkään, kun vanha koneeni on koriltaan liian pieni ja pelatessa se huutaa kuin hinaaja.. -_- Onneksi on kyllä xbox jolla enemmän pelaan.

    Voi teitä, harmi että tuollaista sotaa ollut paljon. :( Iso päätös, mutta jotainhan oli tehtävä, jotta jokainen saa mielenrauhan. Toivottavasti Ronsu saa hyvän kodin itselleen ja kaikki sujuu hyvin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pöytäkone on kyllä siinä mielessä hyvä sijoitus, kun siihen voi aina päivittää osia yks osa kerrallaan :P Tosin se voi kyllä olla aika hankalaa jos on liian pieni koppa. Tosiaan, onneks on myös konsolit :D

      Joo tuo Ronsun pois kotoa muuttaminen rauhoitti tilannetta kyllä huomattavasti. Oskunkaan ei tarvitse enää stressata ja mä uskon että Ronsunkin on sata kertaa kivempaa uudessa perheessä jossa kaikki huomio kohdistuu vain ja ainoastaan siihen :D Näin on nyt parempi kaikille.

      Poista