18. huhtikuuta 2016

Deadpool + Hall of Faces

Käytiinpäs lauantaina taas pitkästä aikaa leffassa. Tällä kertaa matkustettiin kuitenkin Flamingon sijasta keskustaan, koska siellä sattui olemaan HBO Nordicin järjestämä ilmainen Game of Thrones näyttely, jossa halusin käydä piipahtamassa ennen elokuvan alkua.


Näyttely sijaitsi pienehkössä teltassa Kampin Narinkkatorilla. Sisään oli jonkun verran jonoa, mutta se onneksi liikkui nopeasti. Tosin ovimies huikkasin jo heti sisään astuessa, että valtaistuimelle on jonoa noin pariksi tunniksi, joten me sivuutettiin se sitten ihan kokonaan.


Näyttely oli muuten aika tosi pieni. Siellä pyöri näytöillä hieman behind the scenes-matskua viidenneltä kaudelta. Samat videot tosin löytyy myös viidennenkauden blueray boksilta. Satuin nimittäin eilen katsomaan tuon viidennen kauden kokonaan uudestaan, kun edellisestä katselukerrasta on jo niin kauan aikaa.


Näyttelyssä oli hieman esillä viidennellä kaudella nähtyjä puvustuksia. Kuvassa pääasiassa Arya Starkiin liittyvien henkilöiden asuja. Pahoittelut kuvan laadusta. Mun puhelin päätti mennä kokovartalotilttiin yhtäkkiä ja pyysin sitten Anttia ottamaan parit kuvat sen jollalla ja jollahan ei tunnetusti jaksa panostaa kännykkäkameran laatuun yhtään :D


Lisäksi siellä oli tuollainen "wall of faces", johon sai kuvauttaa myös oman naamansa. Ihan hauska idea.

Muuta jännittävää siellä ei oikeastaan ollutkaan, mutta ihan ymmärrettävää sinänsä, koska näyttelyhän oli tosiaan ihan ilmainen. Tulipahan käytyä.

Seuravaaksi siirryttiinkin sitten katsomaan sitä elokuvaa eli Deadpoolia.


Deadpoolia on hekutettu paljon ainakin Marvel-fanien piireissä yms. ja etenkin siksi, koska kyseisen elokuvan toteutumiseen on mennyt jo useampi vuosi. Deadpool poikkeaa muista supersankareista(vaikka ei siis itse laskekkaan itseään sankariksi) siinä, että hän tiedostaa olevansa sarjakuvahahmo ja näin ollen ottaakin paljon yhteyttä lukijaansa/katsojaan.

Deadpool-elokuva on täynnä härskiä läppää ja kuten Ryan Reynoldskin monessa haastattelussa on sanonut, niin tämä ei ole lasten elokuva. Voi että miten mun kävi sääliksi niitä pikkupoikia, jotka oli kattomassa tätä elokuvaa äitiensä kanssa ja ruutuun pärähtää kohtaus strippiluolasta vailla sensuurin hiventäkään -_-'

Mutta joka tapauksessa mä tykkäsin. Läppää riitti, eikä elokuvassa tullu yhtään sellasta tylsää kohtaa, niin kuin Marvel leffoissa yleensä tulee. Yleensä taistelukohtaukset tuntuu venyvän ihan älypitkiksi ja tekee jo mieli ottaa nokoset siinä välissä, mutta Deadpoolissa ei onneksi siihen ajauduttu. Suosittelen kaikille (paitsi lapsille), 5/5.

Ootteko jo käyny vilkasemassa kyseisen elokuva?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti