11. huhtikuuta 2016

Honeymoon ♥

Hääyötä vietettiin häidemme jälkeisenä lauantaina, kun olimme varanneet meille huoneen kylpylähotelli Långvikista.

Huomasin Ensitreffit alttarilla-ohjelmassa, kun yksi pareista oli varannut ihanan saunasviitin Långvikista ja sanoin siitä Antille, että "eiks tollanen olis jees".  Antti oli heti ihan messissä. Vihjasimme ajatuksesta myös äidilleni, joka sitten antoikin veljeni kanssa yhdessä meille kihlajaislahjaksi lahjakortin Långvikiin. Varasin huoneen heti, kun tiesimme menevämme naimisiin vuosipäivänämme.


Tosiaan varasin meille sitten kalleimman mahdollisen huoneen eli saunasviitin :D Siellä oli ihana jättimäinen sänky moottoroiduilla patjoilla ja kylppärin puolella oli oma poreallas ja kahden suihkun suihkukoppi, sekä ihana oma sauna merinäköalalla.


Saavuimme noin kahden aikaan Långvikiin ja menimme pikimiten kylpylän puolelle uiskentelemaan. Siellä oli sellainen ihana kiva takkahuone, jossa sai itse paahtaa vaahtokarkkeja tikunvarressa ja nauttia porealtaista ja baarin antimista. Me ei kuitenkaan käyty kuin uimassa ja sitten painelimmekin takaisin huoneseemme ja valmistauduimme span puolelle kasvohoitoihin. Olimme varanneet meille molemmille syväpuhdistavan ja hoitavan kasvohoidon duo-huoneessa. Saimme siinä pötkötellä viekukkain hoitopedillä ja nauttia vaan. Se oli ihan luksusta!

Kasvohoidon jälkeen ostin vielä yhden ihanan tuoksuisen kasvovoiteen sieltä spasta ja aina kun levitän sitä voidetta kasvoilleni, mieleeni muistuu meidän ihana kylpyläreissumme :)


Kasvohoitojen jälkeen palasimme huoneeseemme ja pistimme veden valumaan poreammeeseen ja saunan päälle. Otimme minibaarista pullon kuohuviiniä ja nautiskelimme lasillisista poreammeessa köllötellessämme. Lopuksi kävimme vielä saunassa lämmittelemässä ja suihkun jälkeen valmistauduimme illalliselle, sillä meillä oli pöytävaraus hotellin Bistroon klo 19.45.


Saavuttuamme Bistroon, meidät ohjattiin pöytään, joka oli aivan ikkunan vieressä. Tarjoilija suositteli pääsiäismenuta, mutta mieleni teki enemmän kunnon pihviä, joten valitsimme molemmat lopulta pihvin, kera punaviinilasillisen. Ah ruoka oli taivaallisen hyvää! Huomasi, että ruoka oli ammattilaisen tekemää, kun kokki itse tuli sen meille pöytään esittelemään. Vautsi! Päätimme ottaa vielä jälkkärit ja nekin maistui taivaalliselle.

Masut täysinä alkoi väsymys jo hiipimään läsnä ja huikkasimme tarjoilalle laittamaan laskun huoneen piikkiin ja painelimme huoneeseemme nauttimaan ihanan pehmoisista tyynyistä ja lakanoista. Ihanaa once in a lifetime hemmottelua ♥

Aamulla heräsimme auringonpaisteeseen ja menimme aamupalalle. Siellä oli ehkä elämäni parhain aamupala ikinä. Ihan törkeän hyvä buffet pöytä. Kaikkea olis tehnyt mieli maistaa, mutta päädyin kuitenkin perinteiseen pekoni-muna-aamiaiseen ja voi että se oli hyvää.

Tyytyväisinä masut täysinä kävimme vielä huoneessa pakkaamassa tavarat kasaan ja lähdimme respan kautta kotiin. Olo oli ihan mieletön.

Kaikki oli täydellistä ♥

2 kommenttia:

  1. Ihanaa hemmottelua! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se oli vähän niinku semmonen "once in a lifetime" :D

      Poista