2. helmikuuta 2016

Loot crate - Galaxy

Voi vitsi, multa on ihan jäänyt viimeisin loottikin esittelemättä. Mulle siis tuli kuin tulikin sitten vahingossa se joulukuun lootti, kun unohdin perua sen kuukausimaksun. Aiheena oli Galaxy ja ei varmaan tullut yllätyksenä, että sisältönä oli tietysti myös jotain Star Warsiin liittyvää.


Lootti sisälsi taas pitkästä aikaa ihanan t-paidan. Lisäksi tällä kertaa oli myös tuollaiset yyber mageet Star Wars sukat. Ne meni kyllä heti käyttöön :D


Lootissa oli myös tällä kertaa aivan ihana Pop! bobblehead figuuri. Aiheena tietenkin Star Wars ja hahmona Han Solo!


Lisäksi vielä aikas pähee Galaxy Quest hihamerkki ja Halo 5 teemainen säilytysboxi.

Tykkäsin taas kaikista tosi paljon ja musta tuntuu, että nää vaan paranee paranemistaan. Nyt en kyllä oo laittanut enää uutta loottia tilaukseen, kun ajattelin pitää vähän taukoa, mutta jos joku oikein mielenkiintoinen aihe tulee, niin laitan heti tilaukseen :D Niin kivoja ylläreitä noi kyllä on.

Mun lemppareita on ehdottomasti kaikki noi ihanat t-paidat!

Mikä on teidän lemppari?

2 kommenttia:

  1. Tuo Halo 5 boxi vaikuttaisi kivalta yllätykseltä poikaystävälleni :D Itse varmaan ottaisin tuon PoP! hahmon, koska nuo on niin söpöjä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo bobbleheadit on kyllä ihania! Alkaa hyllyyn kerääntymään jo ihan kiva kokoelma näiden loottien ansiosta :D Suosittelen kokeilemaan!

      Poista