26. elokuuta 2013

Me elämme odottaen

Viime viikko meni todella nopeasti. En oikeestaan edes muista mitä tein kun se vaan hujahti ohi. Töissä oli ihan mieletön kiire ja itseasiassa on edelleen. Arki oli ja meni, mutta pian koitti lauantai ja mun ihana miekkonen palasi takas maailmalta tuoden mukanaan ison pussillisen m&m-karkkeja, hehe nams.

Mitään raportoimisen arvoista ei siis ole tapahtunut, mutta on eräs asia josta halusin jo tulla hehkuttamaan. Jos ei nyt vielä joulua odoteta, niin Halloweenia sitäkin enemmän! Facebook kutsu kavereille on jo laitettu menemään ja nyt on kutakuinkin tasan kaksi kuukautta aikaa kehittää naamiaisasu meidän legendaarisiin pippaloihin.
Eiks oo hienoo!! Tänä vuonna tulee jo viidennet naamiaisjuhlat mitä ollaan järjestetty ja... no onhan se hienoo! Meiän juhlat on kiirinyt jopa hieman mainetta kavereiden kavereille, että tänä vuonna kutsuin jopa muutaman uuden kokelaan naamiaisasustelemaan. En sitten tiedä tuleeko niistä kukaan, mutta kovin halukkailta vaikuttivat :D Mulla on jo asu valmiiks mietittynä ja pian voi alkaa toteuttaa sitä. Hihii!

Halloween ei ole kovin suosittu Suomessa, mutta jos joku muukin Halloween intoilija löytyy jostain, niin saa ilmottautua minullekki :D

Mutta palaillaan taas, kun mun elämässä tapahtuu jotain muutakin kuin vaan töitä. Morjenstaaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti