30. elokuuta 2013

Kick-Ass 2

Eilen oli taas Finnkinon Superpäivä ja mehän oltiin tietysti taas heti siellä. Käytiin katsomassa aivan loistavan elokuvan jatko-osaa, Kick-Ass 2:sta.


Kick-Ass 2 on jo siitä hauska, että niiden hahmojen näyttelijät on myös tosielämässä kasvaneet siitä ensimmäisestä osasta ja tässä tavallaan syvennyttiin heidän elämäänsä vielä lisää. Vähän niinkun joskus kun katot jotain superhyvää elokuvaa ja kun se loppuu, niin jäät miettimään, mitähän niiden elämään kuuluu sen elokuvan tapahtumien jälkeen. Miettiikö kukaan koskaan sellaisia, vai oonks mä vaan niin outo? :D

Mutta niin itse elokuvaan. Kick-Asshan kertoo tosielämän ns. arjen sankareista, jotka haluavat taistella anonyymisti rikollisuutta vastaan. Kick-Ass hahmon suosion noustessa yhä useampi haluaa luoda itselleen jonkun sankarihahmonsa ja pian kadut täyttyvätkin jo mitä ihmeellisimmistä nakkipukuisista "supersankareista".

Mutta siinä missä on supersankareita, on myös superpahiksia. Kick-Assin silmätikukseen ottanut ent. Red Mist päivittää asunsa ja hahmonsa superpahis Motherfuckeriksi, jonka supervoima on raha. Rahan avulla Motherfucker palkkaa itselleen liittolaisensa vapaaottelijoista erikoisvankeihin ja ryhtyy vastahyökkäykseen Kick-Assia ja koko maailmaa vastaan.

Katsottiin Kick-Assin ensimmäinen osa edellisenä päivän Blueraylta ja katselin siitä niitä extroja ja siinä ohjaaja kertoi halunneensa luoda Kick-Assista mahdollisimman realistisen. Eli ei niinkään niitä asialaisissakin elokuvissa nähtäviä superlennokkaita hyppyjä ja iskuja, joissa vastustaja lentää useita metrejä taaksepäin. Siksi Kick-Ass onkin niin loistava, mutta tässä jatko-osassa oli otettu avuksi hieman enemmän epärealistisiakin kohtauksia ja joissain kohdissa ne meni jopa reippaasti mauttomuuden puolelle.

Mutta jos ajatellaan kokonaisuutta, niin Kick-Ass 2 oli kyllä oikein hyvä elokuva jatko-osaksi. Vitsit ei ollut yhtään liian övereitä ja ne nauratti varmasti jokaista. Ainoa mitä jäin tästä lisäosasta kaipaamaan, oli ne ensimmäisen osan niin loistavasti valitut musiikit. Mainitsinkin Antille sitä ekaa osaa katsoessamme, että tässä elokuvassa on kyllä ihan mahtavat biisit, mutta jatko-osassa niitä ei juuri ollut.

Siispä päädyn antamaan tälle elokuvalle 4,5 tähteä viidestä, koska no olihan se nyt hauska elokuva kaikin puolin. Vieläköhän tulis yks lisäosa. Me ainakin keksittiin sille jo pahiskin. Keksitkö sinäkin jo kuka se olisi? Vihje; se esiintyy Kick-Ass 2:ssa :)

Suosittelen! Käykää kattomassa jos tykkäsitte ekasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti