3. toukokuuta 2015

Kevättä rinnassa

No mutta heeeeei taas pitkästä aikaa. Huhtikuu näytti menevän sitten ihan kokonaan ohi ilman yhen ainuttakaan blogipostausta. Hups. Oon kyllä lukenu paljon erilaisia blogeja ja vähän väliä miettinyt, että nyt mäkin kirjotan jotain mutta eih. En oo saanu aikaseks.
Okei, tämä katko alkoi, kun vaihdoin ikuisuuksia vanhaan läppäriini uuden SSD-kovalevyn(okei Antti vaihtoi, mutta minä ostin). Nyt konekkin käynnistyy huomattavasti nopeammin ja on huomattavasti mukavempi käyttää tätä, mutta tälläkin kortilla on kääntöpuolensa, nimittäin kaikkia ohjelmat piti asentaa uusiksi. Plaah, ei innosta moinen ohjelmien asennusrumba yhtään, joten se sitten vähän niinku jäi odottelemaan parempaa hetkeä. Ja sitä hetkeä sitten odoteltiin ja odoteltiin, kunnes otin itteäni niskasta kiinni ja ryhdyin tuumasta toimeen. Nyt kone alkaa olemaan kutakuinkin täysvalmiudessa ja pääsee pelailemaan ja selailemaan nettiä ja kaikkea muuta mukavaa paremmin kuin ennen.
Noh mitäs muuta mukavaa on tapahtunut. Saatoin mainita viimeisimmissä postauksissani, että koirat ovat olleet nätisti. Noin viikko sen postauksen jälkeen tapahtui "vahinko" ja Ronsu pääsi taas ruokailutilanteessa hyökkäämään Oskun kimppuun ja kävipä sitten niin pahasti, että jouduttiin lähtemään päivystykseen. Oskun silmäluomeen laitettiin pari tikkiä ja korvasta lähti pieni pala, joka paikattiin myös parilla tikillä. Pari viikkoa siinä sitten eleltiin tötteröpään kanssa ja lääkittiin sitä antibiooteilla ja tulehduskipulääkkeillä. Ja tuo "pikku faidis" maksoi sitten rapiat 355 euroa. Että näin. Onneksi on vakuutus... huhhei. Nyt ne on ollut taas ihan nätisti, mutta Ronsu saa vielä ainakin toistaiseks kärsiä kuonokopasta.
No mitäs muuta. Kevät on jo pitkällä ja mulla on myös istutukset valmiina parvekkeella. Tänä vuonna laitoin paprikaa ja tomaatteja, sekä yrttejä. Antilla taas on sellaiset viljelmät chiliä, että mun ei tarvitse tänä vuonna laittaa chiliä ollenkaan kasvamaan. Antti rakenteleekin parhaillaan sellaista vesiviljelyalustaa ja aikoo siis laittaa sinne parit tulistakin tulisemmat chilit kasvamaan. Mielenkiinnolla odotan mitä niistäkin tulee.

Mulla ois kauheesti kaikkia askarteluprojekteja valmiina mielessä, mutta en oo vaan päässy toteuttaa niistä mitään. Jotain pientä on toki tullut tehtyä, mut ei mitään paperiruusua kummempaa. Pari neulonta/virkkaustyötä on kesken ja sit ois yks isompi askarteluprojekti, johon tarvitaan jo kanahäkkiverkkoa ja liisteriä. Jep, luit oikein. Sit alko hirvee himo tehä hamahelmistä joku suurempi kuva, mut en osaa päättää et minkä tekisin. Ainii sit aattelin tehä yhen kivan maton :D Joo, että semmosta kaikkee mun mielessä pyörii, mut en vaan meinaa saada aikaseks alottaa. Noh eiköhän se tästä.

Mut tosiaan, aika tuntuu rientävän taas ihan hirmuista vauhtia. Vappukin meni jo ja nyt voikin jo alkaa laskemaan viikkoja Juhannukseen, eli siis kesälomaan, jeee. Mitään suunnitelmia ei tosin ole vielä, mutta eiköhän jotain keksitä. Eiku ainiin, ollaanhan me mahdollisesti lähdössä kaveriporukalla Pärnuseen pidennetylle viikonloppureissulle. Jos tuo toteutuu, niin siitä tulee varmasti huikeeta!

No mutta jooo, kukaan ei varmaan jaksanu kaikkea lukea loppuun asti, joten lopetan turhat löpinäni tähän.

Palaillaan taas, toivottavasti pikimiten!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti