7. toukokuuta 2015

Silent hills

Luin jokunen aika sitten Mikon blogista, että tämä jo paljon suosiota kerännyt peli Silent hills, ei toteudukkaan.

Olin äärimmäisen pettynyt, koska me pelattiin tuo P.T. demo vasta jokusen aikaa sitten läpi ja se oli siis aivan MIELETÖN! Olimme tietysti jo äärimmäisen innoissamme tuosta demosta, koska se oli Hideo Kojiman käsialaa ja sen kyllä huomasi. Antti on ihan mieletön Metal Gear Solid-fani ja tietysti myös Hideo Kojima-fani. Itse en ole noita pelejä pelannut, mutta olen vierestä seurannut useammankin osan tuota pelisarjaa.

Hideo Kojima on pelimaailman superstara ja itse sanoisin häntä pelimaailman parhaaksi taiteilijaksi. Hän osaa luoda peleistä paljon moniulotteisempia kun kukaan muu. Olin ihan häkeltynyt, kun kuulin mitä jekkuja esimerkiksi Metal Gear Solidin ihan jo ensimmäisissä peleissä on ollut. Siis kuvitelkaa Playstationin ensimmäinen pelikonsoli, ehkä maailman yksinkertaisin laite, mutta edetäksesi MGS pelissä, sinun on osallistuttava siihen myös itse fyysisesti, kuin normaalisti vain naputeltaisiin nappuloita. Kuulin, että MGS:ssä on ollut joku pomotaistelu, josta ei pääse eteenpäin muuten kuin vaihtamalla ykkösohjaimen pleikkarin kakkosporttiin. Siis ihan mieletöntä kujeilua Hideo Kojimalta!! Lisäksi kuulin, että joku pahis väsähtää itsestään, jos peliaikaa on kulunut viikko :D Siis kuka keksii tälläsiä! No tietysti Hideo Kojima.

No voitte siis varmaan kuvitella mitä hienouksia tuohon Silent hillsiin olisi voinut tulla. Jo tuo pelkkä demo oli silkkaa taidetta. Tosin heikkohermoisille se voi tuottaa suurta ahdistusta, mutta koska minä rakastan puzzlepelejä, minun oli pakko päästä tuo demo läpi keinolla millä hyvänsä. Ensinnäkin me pelattiin tuota demoa varmaan joku neljä tuntia putkeen, kunnes me katsoimme netistä siihen ohjeet. Pelissä tulee hetki, jolloin kello näyttää tasan 00:00, jolloin pitäisi tehdä ties mitä taikoja, että pääsisi eteenpäin. Muutenhan siis vaan pyöritään ympyrää loputtamassa "tunnelissa". Netistä löytyi Hideo Kojiman äänivideo, jota piti soittaa Playstation 4:sen mikkiin ja hetken päästä puhelin soi kaksi kertaa, minkä jälkeen pitäisi ilmestyä kauhea kummitus ja vasta sitten pääsee läpi tuon hirvittävän demon ja lopuksi pääsee ihastelemaan Tulevan pelin teaser traileria, jossa päätähtenä olikin Walking Dead tv-sarjasta tuttu Norman Reedus.

Joko ymmärrätte kuinka musertavaa oli kuulla, ettei tuo peli mahdollisesti toteudukkaan. Kuulin huhua, että Hideo Kojima olisi saanut potkut Konamilta tai sitten lähtenyt itse tai jotain kummallista. En ole asiaa tutkinut sen koommin, mutta toivottavasti tämä peli jotenkin ihmeen kautta onnistuisi toteutumaan.

Kävin jo itse allekirjoittamassa TÄMÄN vetoomuksen. Jos olet vähintään yhtä innoissasi tästä pelistä, niin käy ihmeessä myös allekirjoittamassa tuo vetoomus :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti