7. huhtikuuta 2016

Meikän polttarit!

Tiettekö mikä on ihan parasta polttareissa. Se kun se tulee ihan täytenä yllätyksenä :D

Ja niin myös meikän kaverit pääsivät yllättämään, kun eräs kaunis perjantai istuskelin töissä ja olin juuri valmistautumassa lounaalle lähtöön, kun yhtäkkiä rakas ystäväni Taina ilmaantui työkaverini opastamana työpisteelleni. Sain 15 minuuttia aikaa kasata kimpsut ja kampsut kasaan ja lähteä juhlimaan polttareitani. Syke oli varmaan sen kaks sataa, kun mietin hätäpäissäni, että mitä kaikkea mun pitikään vielä tehdä. Olin nimittäin juuri jäämässä perjantaina lomalle ja piti tehdä duunit sellaiseen vaiheeseen, ettei mua seuraavaan puoleentoista viikkoon kaivattais työmaalla. Sopersin tuuraajalleni jotain sekavaa hänelle jäävistä työtehtävistäni ja painelin Tainan opastamana työpaikan ovesta ulos. Loppupäivän tapahtumista minulla ei olisi mitään havaintoa ja olin täysin ystävieni vietävänä. Työpaikan pihalla meitä oli vielä vastassa rakas kälyni Aino.

Lähdimme bussilla kohti metroasemaa ja matkasimme metrolla kohti keskustaa. Metrossa sain ensimmäisen tehtäväni joka oli "kirjoita kirje Antille, joka sisältää vähintää 5 häntä kehuvaa sanaa". Tehtävä oli siinä hötäkässä suht vaikea, mutta kun pääsin alkuun, niin runosuoni alkoi jo sykkiä :D


Rautatientorille päästyämme, oli aika sulkea silmät ja matka sokkona alkakoon. Puristin Ainon ja Tainan käsivarsia henkeni edestä, sillä minulla ei ollut mitään hajua mihin olimme menossa. Kipusimme rappusia ja ylitimme autoteitä, pyörimme ympyrää ja juoksimme ratikkaan!! Kyllä luit oikein. Olin täysin sokkona, kun yhtäkkiä meidän piti vaihtaa pienet hiiren askeleeni juoksuaskeliin ja ai että miten kiva oli kivuta ratikan rappusia täysin sokkona. Luotin kuitenkin täysin saattajiini ja en pelännyt jääväni yksin ratikkaan höpöttelemään :D


Pian jäimme ratikasta pois ja suuntavaistoni oli jo kauan sitten kadonnut täysin. En tiennyt yhtään mihin minua oltiin kuljetettu, kunnes viimein saavuimme johonkin rakennukseen, missä sain ottaa pipon pois silmiltäni. Vastassa oli Essi, johon tutustuin aiemmin Sonjan polttareissa. Tiesin, että hänellä on oma kauneushoitola, joten hölmö hymy levisi kasvoilleni ja olin täysin häkeltynyt. Mitä ihmettä? Saanko mä oikeasti jotain hemmottelua?? Kyllä vaan. Minulle oli luvassa parin tunnin hemmotteluhetki kera kasvohoidon ja skumppalasin. Ai, että miten kivaa!! En ollut koskaan aiemmin ollut kasvohoidossa, joten kokemus oli vähintäänkin mielenkiintoinen.


Essi peitteli minut ihanan lämpöisen peiton alle ja alkoi hoitaa kasvojani. Mielessäni pyöri sata ajatusta samaan aikaan, mutta pian kuitenkin rentouduin ihanan kuuman pyyhkeen ollessa kasvoillani ja rauhallisen musiikin soidessa taustalla. Kun kasvohoito oli tehty, lupasi Essi vielä meikata minut valmiiksi iltaa varten. Vautsi vau, en olekkaan koskaan ollut ammattilaisen meikattavana. Siistiä!


Essin meikatessa minua, saapuivat Taina ja Aino paikalle ja valmistautuivat samalla myös itse iltaa varten. Polttareiden teemana olivat värit, koska olen kuulemma niin värikäs itsekkin :D Sain ylleni ihan sairaan hauskan polttarimekon ja kaulaani värikkäät helmet. Päähän vielä räikeä hattu ja menot voivat alkaa. Sain anagrammivihjeen seuraavasta paikasta ja sen oikein arvattuani siirryimme kohti Apollo Street Baria.


Baarissa nautimme yhdet drinksut ja aloin pikku hiljaa humaltua. Oli aika seuraavan vihjeen ja matkamme jatkui kohti kauppatoria ja siellä ollutta maailmanpyörää. Matkalla maailmapyörälle, eteemme kurvasi Redbull auto ja tarjosi meille kaikille tölkilliset energiajuomaa. Ehdin jo epäillä, että tämäkin oli varmasti järjestetty juttu, koska mitä vaan voisi tapahtua polttareissa, mutta tosiasiassa se taisikin olla vain hassu sattuma.


Maailmanpyörässä nautimme 12 minuuttia maisemista ja hauskasta seurasta. Olin valehtelematta ihan koko ajan sellainen metrihymy kasvoilla, koska olin vaan niin iloinen ja onnellinen ihanista ystävistäni ja siitä mitä he olivat minulle järjestäneet.


Maailmanpyörän kyydin jälkeen oli taas aika seuraavan vihjeen ja suuntasimme kohti tuomiokirkon portaita. Matkalla sinne huomasin Sonjan tallustavan vastaan ja näin ryhmämme kasvoi jo nelihenkiseksi. Pian saavuttuamme kirkon luokse huomasin jo kaukaa, että vastassa oli lisää ihania polttarittaria; ystäväni Saara, Ellu, Sanja ja Eva. Hymyilin taas kuin hangon keksi :D


Kirkon portailla sain tehtäväkseni vannoa polttari valan ja jos sanani syön, niin mörökölli minut vieköön! Valan jälkeen nautimme auringon laskiessa lasilliset alkoholitonta skumppaa (koska porukastamme jopa kolme henkilöä ovat raskaana) ja mahtavista piknik eväistä. Pian kuitenkin oli aika siirtyä seuraavaan paikkaan, koska kylmyys alkoi jo käydä liian kovaksi(tai ehkä oli kyseessä tarkka aikataulu, mutta minähän en siitä tiennyt mitään).


Siirryimme metrolla kohti seuraavaa paikkaa, joka sijaitsi kalliossa. Tulimme hämärän liikkeen eteen, kunnes tajusin, että kyseessä oli Insideout Escape room peli! Olin riemuissani, koska olen halunnut mennä uuteen huonepakopeliin aina siitä lähtien kun kävimme siinä ekassa pelissä. Se oli niiiiiiin hauskaa!


Tällä kertaa pelin aiheena oli järjestää Herra Karhulle synttärit. Meillä oli tunti aikaa etsiä koristeet ja tarvittavat välineet ja avata huoneen ovi Herra Karhulle. Mukana oli myös pieniä extratehtäviä minulle eli polttarisankarille. Onnistuin avaamaan extraboxin ja siellä odotti minulle hieno lahja. Pääsimme nippanappa ulos huoneesta ajan käydessä vähiin ja lopulta Herra Karhu astui huoneeseen, jolloin me huusimme YLLÄTYS! :D Herra Karhu kiitti hienoista synttäreitä ja ojensi minulle kukkia ja skumppapullon. Mieletöntä! Sain vielä lopuksi hienon todistuksen selvitessäni Herra Karhun hääohjeistuksista ;)


Huonepakopelin jälkeen alkoi jo vatsa kurnia ja olimmekin onneksi seuraavaksi matkalla kohti Kamppia ja siellä olevaa BBQ Housea. Matkalla sain vielä tehtävän näytellä kahdessa minuutissa minun ja Antin ensikohtaamisen. Siitä on jo yli kymmenen vuotta, mutta muistan sen hämärästi. Kyseessä oli tuplatreffit ja olimme menossa yhdessä leffaan. Silloin emme vielä alkaneet seurustella, mutta sanoisin silti, että se oli rakkautta ensisilmäyksellä ♥


Vihdoin päästyämme syömään nautimme herkulliset ateriat hyvässä seurassa rupatellen ja naureskellen. Kello alkoi jo lähestyä puolta yötä ja osa porukasta joutui lähteä kotiin. Me suuntasimme kuitenkin vielä jatkoille Chapliniin. Siellä me otimme vielä yhdet lasilliset ja pelasimme Unoa jukeboxin soittaessa taustalla meidän valitsemiamme biisejä.

Noin kahden aikaan yöllä suuntasimme kohti taksijonoa ja kiitin ihania ystäviäni mahtavista polttareista. Pääsin turvallisesti kotiin miehen viekkuun ja olin äärimmäisen onnellinen ja kiitollinen ihanasta päivästä.

Kiitos vielä tuhannesti ihanille ystävilleni ♥

4 kommenttia:

  1. Voi miten ihanat polttarit! ^^ ♥

    VastaaPoista
  2. Ai että kuinka mukavat polttarit sulle oli järkätty! Sulla on ihania ystäviä! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ♥ Se päivä oli kyllä ihana! eikä onneksi tarvinnut pelätä mitään ihan hirveätä nolaamisjuttuja, vaan yhdessä pidettiin hauskaa :)

      Poista