19. toukokuuta 2011

Moneen menoon

Ei oo taas yhtään ehtiny kirjotella, kun on ollut niin paljon tekemistä.
Tosiaan siellä Radio Rock risteilyllä oltiin. Siel oli kyl tosi jees meininki. Oltiin ihan eturivissä kattomassa Von Hertzen Brothersia eli siis ne jätkät oli siinä ihan kahden metrin päässä! Tykkäsin tosi paljon siitä keikasta. Kaikkia keikkoja ei jaksettu kattoa, mut ainakin VHB, Stratovarius ja sunnuntai-aamuna esiintyi vielä Mokoma akustisena. Se oli mitä ihanin ja letkein keikka. Laitan muutaman otoksen vielä myöhemmin. Sunnuntaina kun päästiin viimein kotiin alkoi samantien kisakatsomo. Kavereita tuli kannustamaan Suomea voittoon ja grillailtiin ja sillai. JA SUOMIHAN VOITTI! Aivan mahtavaa!
Vähän pitää hehkuttaa, kun niin harvoin pärjätään niin hyvin. En yhtään käsitä sitä, että on pakko etsiä jotain kritisoitavaa tästäkin. Leijonat ei saa juhlia julkisesti ja ruotsalaiset pitää meitä ylimielisinä. Hei haloooo! No joo, mut ei siitä sen enempää. Euroviisut taas meni jotenki ihan penkin alle, vaikka ite kyllä tykkäsin siitä Suomen viisusta enemmän kuin monesta muusta paremmin pärjänneestä kappaleesta. Tais olla taas ihan pelkkää sopupeliä se.

Mutta tosiaan on ollu niin paljon kaikkee häslinkiä tässä, ettei oo ehtiny kirjottelemaan. Huomenna on kaverin synttärit ja me mennään vähän pelailemaan Frisbee-golfia sen kunniaks. Siinä Tammistossa on semmonen urheilupuisto, missä on muutama niitä koreja. Ollaan sitä pari kertaa aiemminkin pelailtu, mut ei kuitenkaan mitään pro-pelaajia vielä olla.

Sellasta tällä kertaa. Laitan muutaman keikka kuvan vaikka tänään, jos millään ehdin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti