5. toukokuuta 2011

Roundhouse kick

Okei tällä viikolla mä en oo tehny oikeesti mitään muuta ku nukkunu, käyny töissä, syöny ja kattonu boxilta leffoja ja sarjoja. Siis en yhtään mitään muuta. Mul on vieläkin digiboxilla lähemmäs 50 elokuvaa, joita mä oon yrittäny karsia sieltä pois katsomalla ne, mut koko ajan tulee nauhoteltuu lisää. Kyl mä viel jonain päivänä saan ne katottuu silleen, et siel ei oo enää ku muutama leffa, jonka katon heti ku mahdollista. Katoin sielt nyt tällä viikolla jotain pari vuotta vanhoja nauhotuksia. Sielt löyty jotain ihan järkyttäviä Chuck Norris-leffoja, kun halusin ihan tosissani tietää mikä siitä miehestä tekee niin legendaarisen. Okei ymmärrän et se on joku taistelulajien mestari, mut silti se ei oo musta mitenkään Arskaa legendaarisempi.

Pienenä olin ihan mieletön Arnold Schwarzenegger fani, et katoin kaikki sen tunnetuimmat leffat ainaki sata kertaa. Siis mm. just Terminator 2, Lastentarhan kyttä ja Identtiset kaksoset osasin ihan ulkoa ja katoin ne aina vaan uudestaan ja uudestaan videolta.
Mutta niin ne leffat, joita nyt katoin olivat The Octagon, Invasion U-S-A ja Hellbound. Eilen katoin myös Pelastakaa sotamies Ryan. Se oli kyllä hyvä, mut nää muut... ai kamala.
Okei toi eka oli ihan ok. Siinä Scott Jamesin (Chuck) lapsuuden ystävä oli tehny jonku ninjakoulun ja kouluttanu niitä terroristeiks. Siinä vaiheessa ku Scottin läheinen joutuu uhriks ni alkaa kostotoimenpiteet ja hän menee ja tappaa sen lapsuuden ystävänsä. That's it.
Invasion U-S-A:ssa Matt Hunter(Chuck) elelee rauhassa keskellä ei mitään ja kun hänen hyvä ystävänsä tapetaan hän lähtee kostotoimenpiteisiin. Taas vihollinen tapetaan ja lopputekstit alkaa samantien.
Mikähän näissä vanhoissa Chuck Norris leffoissa on ku loppu tulee kuin seinään kun pahis on tapettu.

Noniin ja sit tämä kolmas. Varmaan surkein leffa ikinä. Siinä Chuck näytteleekin ihan tavallista Chicagolaista poliisia, joka alkaa selvittämään raakaa rabbin murhaa. Johtolangat vie Israeliin kaivauksille, jossa ilmeneekin että vastassa on jotain yliluonnollista. Paholainen Prosatanos tarvitsee kuninkaallisen verta johonkin rituaaliin ja on siis siepannut erään tutkija naikkosen. Noh paha saa palkkansa ja sankari saa naisensa. Happy ending!

Oliskohan mun boxilla vielä joku Chuck Norris leffa joka ois oikeesti katsomisen arvoinen :D

Tänään mennään murun kanssa kattomaan Rio! Vähän taas piristäviä piirrettyjä tähän tylsään arkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti