2. toukokuuta 2011

Pyöräilykausi avattu!

Eikö olekkin muuten ärsyttävää kun Facebook statukset ovat nyt taas täynnä kaikenlaisten kausien avauksia. On grillikautta, pyöräilykautta ja ties mitä vastaavaa. No mutta kuitenkin minä avasin tänään virallisesti oman pyöräilykauteni ja menin pyörällä töihin. Vähän kyllä epäilytti kun ulkona ei vieläkään ollut kuin 2 astetta lämmintä, mutta bussilipussakaan ei ollut enää arvoa tai aikaa, joten pakotin itseni lähtemään pyörällä töihin. Onneksi tajusin laittaa buff-huivini korvieni peitoksi, nimittäin minun herkät korvani eivät olisi mitenkään kestänyt sitä viimaa. Hyvä jos lämpimälläkään säällä, niin ei ainakaan silloin kun asteet on lähellä nollaa. Saatoin varautua hieman liikaa kylmyyteen laittamalla villapaidan ja vieläpä talvitakinkin, mutta eipähän tullut kylmä.

Tämä olikin oikeastaan ihan hyvä aika aloittaa kulkemaan työmatkat pyörällä, sillä meidän firma on osallistunut sellaiseen mukavasti inspiroivaan kilometrikisaan.
Kyseiselle sivulle on luotu joukkueita, joihin voi vapaaehtoisesti osallistua ja merkata omat kertyneet kilometrinsä. Itse Pyörällä töihin-kilpailu alkaa vasta 10. toukokuuta ja päättyy vasta 30. syyskuuta. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan joka kuukausi hienoja palkintoja, mm. pyöräilyvarusteita ja kisan lopuksi myös Dahonin 8-v taittopyörä. Itse ainakin osallistun ihan vaan mielenkiinnosta, että kuinka paljon niitä kilometrejä oikeastaan kertyykään kun ajelee koko kesän työmatkat pyörällä. Toivottavasti myös vapaa-aikana tulee ajeltua mahdollisimman paljon. Meillä onkin ukon kanssa haaveena lähteä joskus vähän kiertelemään ympäri Suomea pelkästään polkupyörällä, mutta se vaatii jo hieman enemmän harjoittelua. Toivottavasti alkaa nämä säät jo pikkuhiljaa lämpenemään. Eilinen räntäsade oli jo suorastaan masentava...murr.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti