16. kesäkuuta 2011

Ensimmäinen keikka takana. Huomenna monta lisää.

Ah Linkin Park oli niiin hyvä. Siis tykkäsin tosi paljon. Ne soitti ihan sika monta vanhempaa biisiä ja sit...NE SOITTI ENCORENA WHEN THEY COME FOR ME!!!! Aivan mahtava fiilis ja äänikin tais jäädä sinne. Tässä siis biisi jota koko ajan hypetän.
Tai en tiedä olikse encore ku niitä biisejä tuli ainaki viis. Mut silti oli ihan sika hyvä fiilis. Huonona puolena pakko mainita se, että kuinka hiljaisella siellä Kaisaniemessä oikein joutuukaan soittamaan. Mehän ei siis tosiaankaan oltu siellä ihan edessä(vaikka tietty ois tehny mieli vetää läpsyt Chesterin kanssa), niin se ääni ei oikein meinannut kuulua tarpeeksi hyvin sinne kauemmas. Oltiin aluksi siinä sivussa kalja-alueella, niin siellä kuuli jo omankin äänensä vähän liiankin hyvin. Noh, mutta hyvä fiilis jäi. Toivottavasti vielä joskus uudestaan. Nyt pitää taas kaivella levyhyllystä niitä vanhoja levyjä, kun niitä tuli silloin kymmenen vuotta sitten kuunneltua vähän enemmän.

Sain vain muutaman sumuisen kuvan otettua Mikestä ja Chesteristä, mutta niitä ei pahemmin kannata näytellä täällä kun ovat niin huonolaatuisia. Ihan pari hyvää vaan.

Että semmosta.

Huomenna sitten alkaa rankkaakin rankempi festarielämä Provinssirockin hellässä huomassa :D Nähdään siellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti