3. kesäkuuta 2011

Teemapäivä

Eilen meillä oli kunnon teemapäivä nimittäin aiheena oli golf. Ystäväpariskunta tuli ensin meillä käymään ja sit lähettiin pelaamaan minigolfia tuohon meiän läheiselle radalle. Siitä olikin jo toooosi pitkä aika kun viimeksi olin pelannut mini-golfia. Taisi olla vuonna 2007 talvella kun oltiin kaveriporukalla Thaimaassa. Nojoo mut ihan hyvinhän se meni... ainakin aluksi. Loppua kohden alkoi menemään huonommin, mutta tulin kuitenkin jaetulla toiselle sijalle :D

Minigolfin jälkeen pyöräiltiin tämän ystäväpariskunnan luokse. Käytiin ekaksi syömässä pizzat ja rullakebabit ja sit mentiin pelailemaan taas frisbee golfia. Sain hieman parannettua tulosta viime kerrasta, mutta tulin taas vikaksi. Ei haittaa... reeniä reeniä.

Tänään olis tarkoitus hieman leipoa. Suunnitelmissa olis mustikkamuffinsseja ja raparperipiirakkaa oman pihan raparpereista.


Pienenä tykkäsin aina hakea takapihalta isoimman ja komeimman varren raparperia. Otin sokerikupin mukaani ja menin pihalle aurinkoon dippailemaan sitä raparperia siihen sokeriin. Nam nam. Ei tarvinnut karkkia ostaa.

Ja loppuun vielä päivän asua, vaikkei tämä mikään muotiblogi olekkaan :P
Saatoin eilen polttaa auringossa olkapäät ja dekolteen... tänään pitää pysyä varjossa.

Nyt leipomaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti