9. kesäkuuta 2011

Perhanan Anttilan tarjoukset

Meillä on semmonen hieno riippumatto, jonka ukkoni parentsit(vanhemmat) toivat aikoinaan meille Meksikosta tuliaiseksi, mutta me ei olla saatu sitä vielä kiinnitettyä mihinkään. Noh näin Anttilan Kodin ykkösen kuvaston kannessa sellaisen riippumattotelineen, jossa tulee tietenkin se matto mukana. Aattelin, että sehän ois varmasi just hyvä sille meidän hienolle Meksikon tuliaiselle. Mentiin Jumboon Anttilaan ja tartuttiinkin ties minkämoisiin "osta 3, maksa 2" tarjouksiin. Löydettiin me jopa se riippumattotelinekkin. Se oli viimeinen ja se ei ollut tarjouksessa, koska mehän ei oltu Kodin ykkösessä. No me saatiin se kuitenkin siihen samaiseen hintaan, mikä siinä kuvastossa näytti olevan, koska ne olivat kuulemma niin suosittuja, että olivat kaikkialta loppuneet. Olin ihan innoissani, koska nyt me viimein päästäisiin testaamaan sitä riippumattoa. Kotona kasattuamme telineen huomasimmekin, että tämä Meksikon tuliainen olikin aivan liian pitkä tähän telineeseen ja ei siis vieläkään päästy kokeilemaan sitä. Pyöh.

No ei me sentään masennuta. Nyt meillä ainakin on super kiva paikka löhötä ulkona ja ottaa vaikkapa pienet tirsat. Ehkä vielä jonain päivänä me löydetään täydellinen paikka meidän hienolle Meksikosta tuodulle riippumatolle.

Mutta tosiaan tänään tuli törsäiltyä ihan hirveästi. Ostettiin Anttilasta saippuoita, dödöjä ja ostettiinpa meille molemmille vielä samanlaiset kumpparitkin :D
Sain ostettua sen ripsivärinkin(siis kestovärin ripsille) viimein, jota taidankin kokeilla vielä tänään. Nimittäin huomenna me mennään mökille! Jipii! Ei olla käyty siellä taas varmaan vuoteen. Siellä ei kuitenkaan jaksa ja ei PIDÄ meikkailla, niin vois olla ihan kiva jos ripset ei oliskaan ihan valkoiset :)

Ainii ostin partioaitasta ihanimman repun. Nimittäin Fjallrävenin minirepun!
Aattelin että se vois olla täydellinen pikkureppu tän kesän festaria varten. On aina niin hankalaa, kun ei viiti mitään pikkulaukkua ottaa ja reppu on taas liian iso, mutta nyt löytyi täydellinen minireppu. Ja se on vielä niin mahdottoman suloinenkin.


Oon jo pienestä pitäen ihaillu tota retroa reppumerkkiä, mut en oo viel ite kehdannut semmoista ostaa. Nyt ne on taas muodissa ja raaskin viimein itsellenin ostaa moisen. Se on niiiiiin kiva!

Viikonlopuksi siis mökille jee!!! Toivottavasti helteet jatkuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti