15. elokuuta 2011

Kissakassi

Siistin eilen pitkästä aikaa ompelupöytäni ja kaivoin esiin vanhat tilkkusäkkini. Sieltä löytyi mitä erinäisimpiä tilkkuja; jotkut oli pelkkiä riekaleita ja jotkut oli keskeneräisiä töitä. Sitten löysin sieltä sellaisen ihanan kissakankaan tai oikeastaan se oli varmaan joku pieni pöytäliina tai seinäkoriste tai jokin muu vastaava. Se oli kuitenkin sen verran ihana ollakseen vain lojumassa tilkkusäkissäni, joten päätin kehittää siitä laukun. Samalla pääsin muistuttamaan itselleni, kuinka se ompelukone taas toimiikaan.
Ja voila! Tällainen kissakassi kehkeytyi tällä kertaa. Siinä on siis käytetty yhdellä sivulla tätä kissakuvaa ja muilla sivuilla käytin sellaista aika jämäkkää mustaa kangasta.


Lisäksi tein siihen vielä tällaisen sisävuoren aidosta kiinalaisesta silkistä tuomaan vähän luksusta. Ei vaan halusin kokeilla miten silkin ompeleminen ylipäätään sujuu. Varsinkin kun mulla on sellainen kaikista halvin ompelukone mitä löytyy(Anttilasta ostettu alle sata euroa). Ei siis kannata välittää tämänkään kassin ompelun jäljestä liikaa, kun ompelukoneeni ei olis millään halunnu suoriutua niin paksusta kankaasta tyylikkäästi. Kerran (tämän työn akana) piti jo ottaa ratkoja käteen.

Mutta nyt pääsi kissakuva esille ja olemaan jotenkin hyödyksi :)

Tässä vielä meitsin työnurkkaus.
Tosiaan sain tuon saumurin ostettua viimein ja olen sitä vasta nyt laittanut työkuntoon. Ei ole sen koommin kokemusta saumurin käytöstä kun yläasteella jonkun verran tuli siistittyä vaatteiden saumoja. Nyt pitäis sit osata langoittaa ja säätää kaikki asetukset oikein. Hui.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti