4. elokuuta 2011

Ja vieläkö löytyi jotain?

Oikeesti nyt on pakko vähän rajoittaa tätä holtitonta Nellyn ale-shoppailua :D

Tänään tuli postissa siis viimeisimmät tilaukseni:
Epäilytti ihan sikana viittinkö tilata tätä, kun se näyttää ton mallin päällä niin superkivalta, mutta mun päällä se on tietty jotain aivan kauheeta. No eipäs ollutkaan. Tää on ihan superkivakiva! Toi on tosi ohutta kangasta ni toi on tosi mukava päällä tämmösinä lämpiminä kesäpäivinä. Laitoinkin sen heti tänään päälle ja ei tullut yhtään kuuma. Aivan paras valinta. Toivottavasti nää tämmöset lämpöisät päivät ei oo viel ihan kokonaan ohi. Ja jos on niin otan ton mukaan sinne Kreetalle sit syksyllä :)
 Toinen oli tämmönen kivan rento musta mekko. Mua jotenki viehätti toi huppu. Ei siis mitenkään liian hienosto mekko, mut kuiteski ihan siisti. Toi kangas on kyl just semmosta jumppapukukangasta, et en ehkä ihan baariin kuiteskaan laittais tota. Just mukava päällä ja sillai. Ei ahdistava.


Sit viel tämmönen nätti pikku mekko rannalle. Tääkin on tosi ohutta kangasta, ni se on tosi mukava kuumalla kesäsäällä. Toi kaula-aukko on kuitenkin sen verran avoin, et tän kans sopii vaan tyyliin bikinit alle. Must täs on jotenki niin ihanat värit et oli ihan pakko ostaa se :D Yleensäkki tykkään sinisestä vaatteissa ihan sikana, vaikkei se siis sovikkaan mulle just yhtään. 

Kaikki nää oli jotain vajaa 15€/kpl ja käytin siihen viel sen 5€ alennuksen, mikä tuli siitä mekkosuunnittelu kisaan osallistumisesta. Ei siis mitään ihan kauheen kallista.

En oo nyt taas tehny muuta ku tämmösii tyhmii shoppailupostauksii, et jos ehdottaisitte jotain, mistä voisin kertoa niin se olis kyllä super kiva :) Ei tarvi ujostella. 
Vielä huominen töitä ja sit alkaa ansaittu loma. Sit pitäis olla paljon aikaa tehä kaikkee vähän järkevämpääkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti