29. lokakuuta 2011

Halloween tunnelmointia

Noniin, vihdoinkin se päivä on koittanut ja meidän Halloween pirskeet ovat täällä tänään. Vaikka mulla ois vielä paljon kaikenlaista järjestelemistä sun muuta tehtävänä, niin halusin tulla tänne vielä jakamaan meidän Halloween kokemuksia edellisisltä vuosilta.

Tämä meidän Halloween kierre sai siis alkunsa vuonna 2009, kun olimme viimein muuttaneet omaan kämppään. Tykkään ihan sikana järjestellä aina kaikenlaisia juhlia, joten halusin melkein puoliväkisin, että olisi jokin juhlapäivä, jonka kunniaksi voisi järjestää bileet. Halusin myös ensimmäistä kertaa järjestää naamiaiset. Vappuun oli vielä niin paljon aikaa, joten kyselin kavereilta, mitä mieltä he olisivat Halloween naamiaisbileistä. Yllättävän moni lähti teemaan mukaan ja siitä se ajatus sitten lähti.

Ensimmäisissä Halloween bileissä ei oltu panostettu juurikaan muuhun kuin vaatetukseen. Koristeita oli tasan kaksi; kurpitsa lyhty ja pimeässä hohtava luuranko.
Sinä vuonna olin itse pukeutunut menninkäiseksi krepattuine hiuksineen ja ukko oli pukeutunut merirosvoksi. Silloin päästiin vielä halvalla :D

Vuonna 2010, kun olimme taas muuttaneet uuteen kotiin, oli juhlat tietysti järjestettävä täälläkin.
Tällä kertaa panostettiin myös tarjoiluun.
Vuonna 2010, myös vieraat osallistuivat tarjoilun järjestämiseen; eräs toi Halloween aiheisia karkkeja ja ystäväni teki tämän mahtavan kurpitsakakun.

Edellisenä vuotena pukeutuminen tuotti hieman hankaluuksia vieraille. Kun yksi näytti pukeutuneen liian hienosti, niin porukkaa lähti vuoron perään kotiin hakemaan uutta parempaa asua :D Huvittavaa, mutta innostusta ainakin löytyy. Vuonna 2010 tätä ongelmaa ei ollut, vaan porukka oli panostanut enemmän. Minä olin pirutar ja ukko Robin Hoodina.
Tänä vuonna on taas varmasti mahtavaa pukuloistoa luvassa, niinkuin linnan juhlissa ikään, ja maahtavat pirskeet ennen kaikkea.

Lupaan laittaa vielä myöhemmin kuvaa tämän illan asustani :)

Happy Halloween everyone!!!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti