3. lokakuuta 2011

Kuin kaksi marjaa

NYT SE ON VALMIS! Sain siis tehtyä sen sovitusnuken viimein kokonaan valmiiksi.

Tässä on siis nukke siinä vaiheessa, että paperiliisterikerros on kuivunut. Tällä nukella on jopa mun ihanan huono ryhtinikin tallennettuna :D Sitten tosiaan tein siihen kankaasta vielä päällisen.

Tällainen siitä sitten tuli. Ehkä hieman muhkurainen, mutta en usko että se haittaa niinkään. Mä itseasiassa mittasin sen ja itseni ja mitat täsmää sittenkin! Vartalon muoto on vähän erillainen, eli nuken vyötärö on kapeampi leveyssuunnassa, mutta paksumpi sivulta katsottuna. Mut toisaalta harvemmin pääsee tunnustelemaan omaa kroppaansa toisen näkökulmasta :D

Seuraavaksi sitten aloitankin ensimmäisen vaateprojektini eli Halloweenin naamiaisasuni. Toivottavasti onnistun siinä, koska mulla ei ole oikeen varaa muuhun.

2 kommenttia:

  1. Hyvä idea tuo mallinuken tekeminen itse :) Olen mielestäni nähnyt vastaavan videon joskus. Pitää itsekkin harkita tuon aloittamista :)

    VastaaPoista
  2. Ai vitsi, mä kun yritin kauheasti etsiä netistä helppoa ohjetta kuvien kera, mutta en tajunnu, että siitä vois joku videokin olla :D
    Mutta tosiaan yllättävän helppoa se loppuen lopuksi oli, kun vain sai varattua siihen vähän ylimääräistä aikaa :) ei muuta kuin kokeilemaan vain. Ainakin tulee halvemmaksi kuin oikean nuken ostaminen.

    VastaaPoista