22. joulukuuta 2011

Aina on hyvä sää katsella verkkokauppoja

Ku ei jaksais mihinkään lähteä ostoksille, ni sitä ajautuu väkisinki selailemaan kaiken maailman verkkokauppoja. Nyt viimeisintä huutoa on Members.com, josta saa merkkituotteita huikeilla alennuksilla. Onhan noi merkkivaatteet sen verran kalliita, ettei ne oo halpoja alennuksienkaan kera, mut yks päivä siel oli Nellyn korkkareita 9 EUROLLA!!! Vinkkasin heti asiasta kaverille, jolta hajos korko just viime baarireissulla ja laitettiinki heti viidet korkkarit tilaukseen. Siis VIIDET kengät ja uskokaa tai älkää niin loppu summaksi tuli VAIN 39 EUROA! Tämän mahdollisti se, kun klikkasi Facebookista Member.comin sivuilta Tykkää ja sitä kautta sai 10€ alennuskoodin. No minähän tykkäsin :) Nyt vaan jännityksellä odotellaan niitä kenkuleita saapuvaksi. Toimitusajaksi oli ilmoitettu 2-3 viikkoa, mutta ei tosiaan ole mikään kiirekkään tän kaiken jouluhumun keskellä.

Uhkasin aiemmin, että jos en olis vasta viime talvena ostanut uutta pitkää talvitakkia, niin ostaisin Nellyn joulukalenterin kautta itselleni uuden Jeane Blushin toppatakin. Noh tämä samainen takki on nyt Member.comin alennuksissa vain hintaan 38,50€! Tarjous on vielä 3 päivää jäljellä niin kauan kuin tavaraa riittää. Noista tarjouksista yleensä meneekin jo kaikki omat koot samantien. Mä en voinut vastustaa tätä tarjousta, joten laitoinkin hienon Jeane Blushin takin tilaukseen punaisena.
Aivan niin, aiemmin himoitsin sitä tummansinistä takkia, mutta nyt päätin räväyttää ja ostaa itselleni kyseisen takin punaisena :)
Vähän pirteämpää väriä meitsin vaatekaappiin. Toivottavasti tuo näyttää hyvältä myös mun päällä :D

Tosiaan Members.comiin täytyy anoa jäsenyyttä ja se tapahtuu helposti Membersin sivuilta klikkaamalla Ano jäsenyyttä painiketta. Tiedot täytettyä sieltä sitten tulee vastausta mahdollisesti jo samana päivänä. Mä joudun varmaan viel vararikkoon, kun sinne tulee uusia tarjouksia päivittäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti