25. joulukuuta 2011

Yli odotusten

Kerroin aiemmin, että ilahtuisin vaikka villasukista, niin voitte vaan kuvitella miltä näytän ku saan jotain mistä en ole uskaltanut kuin unelmoida. Avasin Jouluaattona ensimmäisen pakettini ja pillahdin itkuun. Paketin päästä pilkotti numero D5100. Menin ihan sekasin ja mietin mistä ihmeestä tuo numero on tuttu ja revin paketin auki epätoivoissani ja se oli kuin olikin Nikon D5100 järjestelmäkamera!!
Rakas poikaystäväni oli ostanut minulle opiskelijabudjettinsa viimeisillä roposillaan Nikon järjestelmäkameran, jota edes isäni ei suostunut harkitsemaan sen ostamista.

Kuuden vuoden jälkeen kun luulen jo tuntevani hänet niin hyvin, ettei minua pääsisi yllättämään, niin sen hän kuitenkin teki. Ei tullut Uncharted 3 peliä... vielä. Se tulee kuulemma myöhemmin postissa, mutta ai että kyllä tämä nyt oli jo täysin yli odotusten. :)

Vaatii taas pikkasen harjoittelua, kun vasta pääsin veljeltäni lainassa olevan Canonin makuun, mutta ei haittaa, sillä tämä ihanuus on kokonaan MINUN! <3

Sain myös veljeltäni kahdet 3D-lasit meidän Sony Braviaan, niin päästään kattelemaan 3D-leffoja ihan kotonakin. Ostinkin jo yhden leffankin; Rio 3D bluerayn. Lisäksi sain suklaata, kosmetiikkaa ja rahaa. Taisin olla kiltti tyttö tänä vuonna :D


Onko muut saaneet mitä ovat toivoneet vai jopa jotain parempaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti