2. syyskuuta 2013

Extempore

Lauantaina taas heräsin aikaisin aamusta ja ryhdyin siivoamaan. Pesin pyykkiä, tiskasin ja putsasin jopa suihkun lattiakaivon. Ihme sekopää, ku vapaapäivänä herää aikasin siivoamaan :D Tai sitten vaan nerokas, sillä loppu päivänä ehtii tekemään enemmän kun herää aikasin. Okei okei myönnetään, olen aamuvirkku. 

Sain potkittua Antinkin suht aikaisin hereille ja lähdettiinpä jopa miesten pahimpaan painajaiseen eli Ikeaan. Ikeasta oli tarkoitus hakea polttimoita meidän seinälamppuun (tosi kiva, kun siihen lamppuun käy vain just ne Ikean omat polttimot), sekä lehtikansioita joka paikasta pursuilevaa lehtiongelmaamme varten :D Noh niinhän siinä sitten kävi, ettei me päästy sieltä kaupasta niin helpolla. Löysin söpön pyöreän tyynyn meidän askarteluhuoneen kovalle puujakkaralle ja olihan se tietty pakko ostaa. Mukavempi sitten Antinkin juotella sitä elektroniikkaa siellä askarteluhuoneessa. Lisäksi ostin yhden aluslakanan ja syksyn pimeneviin iltoihin, mitäs muutakaan, kuin kynttilöitä. 
Kynttilöille ostin vieläpä tuommoisen "tarjottimen", mikä tuli oikeestaan ihan tarpeeseenkin. Meillä on monen monta hienoa kynttilää, saatu lahjaksi ja osteltukkin, mutta niitä ei raaski poltella ilman turvallista alustaa. No nyt meiltä löytyy sitten ihan kunnon alusta ja siihen mahtuu useampikin kynttilä samaan aikaan. 

Ikeasta tarttui mukaan myös jättimäinen laatikko Hama-helmiä, niin pääsen sitten taas askartelemaan niistä kaikkea kivaa. Hihi.

Ikeasta kotiuduttuamme, me pyöräytettiin makoisat lasagnet ja ruokailun jälkeen lähdettiin kuskaamaan koiria ympäri kaupungia, sillä meillä olisi illalla vähän menoa ;) Vietiin ensin Romeo Marisalle, koska Romeo oli menossa Suonenjoelle näyttelyihin ja Marisa lupasi sitten hoitaa Romeon ilman minuakin. Osku meni "mummolaan" Antin mutsin seuraksi ja me kiiruhdettiin keskustaan kaverin valmistujaisiin.

Ystävämme siis valmistui viime viikolla sotatieteen kanditaatiksi, jolloin Presidentti myös ylensi hänet Luutnantiksi. Olimme juhlimassa hänen valmistumistaan Nosturin alakerrassa, johon oli järjestetty oikein makoisat tarjoilut.
Vieraita oli reippaat 30-40 ja kun osa joutui lähtemään, niin samalla tuli lisää porukkaa sisään. Siellä oli mukavasti baarikin auki, että juotavaa sai ostella mielensä mukaan illan aikana.
Anttikin oli laittautunut jopa vähän hienommin, kuin perus huppariin ja shortseihin :D Se on aika harvinainen näky, mutta kyllä näytti hyvältä mies kauluspaidassa ja tummissa farkuissaan. Tainakin ihan ihmetteli, että mitä ihmettä Antilla on päällä :D

Siellä me sitten istuttiin ja rupateltiin jonkun aikaa, kunnes me päätettiin lähteä vielä viimeisellä metrolla kotiin. Kuitenkin matkalla Kampin metroasemalle, kirosin ehkä maailman pienintä rakkoani, ja me päätettiin ihan extemporee lähteäkkin Tennispalatsiin katsomaan leffaa myöhäisnäytöksessä. Ostettiin liput Red 2:seen ja meikä pääsi onnellisesti vessaan :D:D

Red 2 oli kyllä taas niin hyvä. Entiset agentit suorittamassa ties mimmosta erikoistehtävää ja voi että miten vanha Bruce Williskin jo on. Ihan alkaa pelottaa, että kohta nämä kaikki mun nuoruuden toimintasankarit jo kuolla kupsahtaa pois... eikai nyt viiiielä.

Nojoo, mutta sellanen kiva lauantai oli meillä taas tällä kertaa ja sunnuntaina ei sitten tehtykkään enää mitään muuta, kuin katseltiin Sons of Anarchyn neljäs tuotantokausi loppuun. Voi hitsi seki jäi taas niin jännästi! Menee taas vuos ku seuraava kausi tulee DVD:lle -_- möks.

Uus viikko lähti taas rullaamaan ja toivottavasti sitä ehtis vähän taas tehhäkki jotain. Mutta jatketaan.... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti