22. helmikuuta 2014

Satunnaista.

Avasin kotikoneeni ensimmäistä kertaa kahteen viikkoon. Oon varmaan tulossa vanhaksi, kun ei enää kotona inspaa koneella istuminen, kun teen sitä joka päivä töissä sen kahdeksan tuntia. No mut onneksi bloggailu onnistuu puhelimellakin.


Anyway. Tällä viikolla ei ole oikeastaan tapahtunut mitään erikoista(paitsi lätkää). Maanantaina kolahti viimeinkin Game of Thronesin kolmas tuotantokausi postiluukusta, joka me itseassa katottiinki jo kokonaan. Voitte varmaan kuvitella kuinka sitä on odotettu, kun se on tullut maksullisilta kanavilta jo varmaan vuosi sitten ja neljäskin varmaan on jo alkanut/alkamassa.  Antti on onneksi jo spoilannut mulle kaikki hirvittävät yllätyskäänteet, kun hän lukee niitä kirjoja parhaillaan englanniksi. Vissiin viides kirja menossa. Niitä kaikkia sukuja ja henkilöitä on niin vaikee muistaa, ni onneks on tuo yks tietopankki koko ajan vieressä kertomassa taustoja :D


Telkkua katsoessa voi onneksi tehdä samalla myös vähän käsitöitä. Oon jopa näin pitkällä siinä mielettömässä villapaitaprojektissa :D Okei myönnetään, en oo kauheen nopea neulomaan saati virkkaamaan. Peittoprojekti on toistaiseksi jäähyllä, mut enköhän mä senkin saa joskus valmiiksi. Vielä jonain päivänä.


Vitsi tuolla ulkona on oikeesti masentava sää. Tänään oli taas asteet plussan puolella ja kaikki mestat on täynnä lätäköitä ja kuravelliä. Romeo tykkää kyllä kuralätäköistä, mutta mä en niinkään tykkää tassupesuista. Meillä on ollu viimeaikoina vähän draamaa täällä, kun Romeolla on jokin ihmeellinen uhmaikä päällä. Jostain syystä se on alkanut murisemaan aina ruoanannon, portin taakse laiton ja tuntemattomien koirien ohittamisen yhteydessä. Sitten se räjähtää ihan totaalisesti Oskulle ja Oskuhan tietty alistuu heti, koska ei halua tapella. Parina kertana on kyllä Oskullakin mennyt hermot ja niitä saa mäiskiä kumisaappaalla irti toisistaan. Hitto miten ärsyttävää.
Ilmeisesti ne rähjäilyt johtuu siitä, ettei Romeo malttais oikeen rauhoittua ja sen yli-innostus purkaantuu rähinöintinä. Tai siis Romeohan on päällisin puolin paljon rauhallisempi kuin Osku, mutta sitten kun ollaan tekemässä jotain mistä saa esim. herkkua tai on uusi lelu kyseessä tai jotain muuta vastaavaa, niin Romeo yli-innostuu. Vissiin tämä pitkä ja lauha talvi masentaa koiriakin, kun eivät pääse pyörimään pihalla tarpeeksi.

Mä veikkaan myös, että Romeon erikoisdieetti aiheuttaa vähän närää, kun toinen saa toista ja toinen toista. Romeo saa tällä hetkellä pelkästään kalkkunaa ja tattaripuuroa, koska ei tiedetä mistä sen allergia johtuu. Rapsuttelu on ehkä vähän laantunut, mutta sitten taas tulee se päivä, kun se meinaa rapsutella naamaansa ainaki puol minuuttia putkeen. Sit sitä ollaan taas naama ihan verillä...huoh. No onneksi on enää viikko ja me päästää ottamaan uusi verikoe ja sit toivottavasti saadaan tehtyä se allergiatesti ja saadaan jotain selvyyttä asiaan. Let's hope so.

Sellasta tänään. Jatketaan!

P.S. Tänään pronssiottelu, jaiks!

2 kommenttia:

  1. Heippa voimia kaikille teille ja toivottavasti saatte jotain tuosta romeon taudista selville.. Mistä olet ostanut tuon keltaisen lelun mikä on viimeisessä kuvassa? :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kovasti, mekin toivomme saavamme pian taas terveitä koiria :) Tuo lelu on tilattu Petenkoiratarvikkeesta täältä http://www.petenkoiratarvike.com/tuote/kumilelu-karlie-good4fun-knot-28-cm/6140108/ . On muuten tosi hyvä ja kestävä lelu. Yleensä pojat raatelee kaikki lelut päivässä, mutta tämä on kestänyt todella hyvin ehjänä.

    VastaaPoista