22. helmikuuta 2015

Ystävänpäivän häät

Viime viikonloppuna vietimme Ystävänpäivää ystäviemme häiden merkeissä.


Häät pidettiin Vihdin pirtissä, joihin vieraita oli saapunut noin nelisenkymmentä.


Morsian oli todella kaunis upeine pukuineen ja meinasinkin samantien pillahtaa itkuun, kun hän ilmestyi kulman takaa. Ei meinannu kuvaamisesta tulla mitään :D Hääpari oli virallisesti vihitty jo perjantaina 13. päivänä, mutta häitä juhlittiin vasta lauantaina Ystävänpäivänä.


Vihdin pirtti oli kauniisti koristeltu vaalean lilalla ja purppuralla ja talvisen tunnelman mukaan timanteilla ja lumihiutaleilla.

Maljojen kohottamisen jälkeen hääpari poistui hetkeksi kuvia ottamaan ja sillää aikaa bestmanit viihdyttivät juhlavieraita pienellä leikkimielisellä tietokilpailulla.


Kilpailijat jaettiin pöytien mukaan kolmeen joukkueeseen ja jokaiselle joukkueelle jaettiin vastausvaihtoehdot. Kysymykset liittyivät tietysti hääpariin ja voittajille oli tiedossa palkinto. Kilpailu oli erittäin leikkimielinen ja säännöt vaihtuivatkin lennosta miten sattui. Koska meidän pöydässä oli sulhasen lapsuuden ystäviä ja kämppiksiä, niin meitä enemmän tai vähemmän johdateltiin häviämään. Onneksi kuitenkin häviäjien palkinto oli suorastaan parempi kuin voittajien palkinto :D


Kilpailun jälkeen oli ruokailun aika ja pöytiin tarjoiltiin erittäin maukkaita puna-, sekä valkoviiniä.


Ruokailun jälkeen oli hieman vapaa-aikaa rupatteluun ja samalla sai täytellä hääparille hauskoja viestilappuja.


Seuraavaksi olikin jo kakkukahvien aika ja tarjolla oli erittäin maukasta suklaa-aprikoosikakkua. Nam!


Kakkukahvien yhteydessä saimme ihastella bestmanin tekemään videota sulhasen polttareista. Video oli mielestäni ihan mielettömän hieno, sillä siinä oli käytetty mm. aitoa valvontakameramateriaalia, joka oli kuvannut polttarisankarin kulkua kauppakeskuksessa. Videosta oli tietysti karsittu kaikki pahimmat kännimateriaalit pois, mutta kaikki jännimmät tapahtumat oli editoitu tosi näyttäväksi lyhytelokuvaksi.


Kakkukahvien jälkeen oli hieman aikaa ottaa ryhmäkuvia. Tässä taas koko kööri kasassa. Ihania tyyppejä kaikki!


Seuraavaksi oli vuorossa häävalssi. Ennen sitä kuitenkin sulhasen äiti esitti hääparille itsetekemänsä kappaleen. Laulu oli erittäin kaunis ja koskettava. Esityksen jälkeen oli viimein vuorossa häävalssi...vai tanssiko se on nykypäivänä :)


Livebändin esiintyessä tanssilattia oli vapaa kaikille, joiden tanssijalkaa alkoi vipattamaan :D


Meidänkin tanssijalkaa alkoi hieman vipattamaan.


Ilta alkoi hämärtyä ja pöytien kauniit valot koristukset alkoivat päästä oikeuksiinsa. Niin kauniita!


Yhtäkkiä, ihan puskista ilmestyi kommandopipoinen mies ja ryösti morsiamen. Sulhasen tehtävänä oli lukea ääneen sulhasen polttareissa porukalla kyhätty tarina.


Tarina kelpasi lunnasvaatimuksiksi ja morsian pääsi viimein vapaaksi.


Seuraavaksi oli vuorossa tehtävä, jossa sulhasen tulisi tunnistaa oman morsiamensa nilkka.


Ja löytyihän se oman vaimon nilkka sieltä viimein :D


Ja seuravaaksi etsittiin sukkanauhaa.


Aika pitkään se sulhanen siellä hameen alla viihtyi, mutta löytyihän se sukkanauha sieltä viimein :D

Seuraavaksi siirryttiin kaikki ulos sukkanauhan ja morsiuskimpun heittoon. Nyt jos koskaan olisi mun tilaisuuteni napata se kimppu!


Ja niin minä sen sitten viimein nappasin :D Vedin tyylikkäästi lipatkin siinä pihalla, mutta sainpahan kimpun. Muahahahaa!


Seuraavaksi meille esiintyi taikuri. Tähän väliin pakko kertoa hauska tarina, kun morsian kysyi sulhaseltaan, että jos hän saisi yhden asian päättää häistään, niin mikä se olisi ja sulhanen oli vastannut, että hän haluaa taikurin :D Noh taikurihan sinne sitten tuli. Huikeeta!

Loppuilta oltikin sitten vapaa-aikaa ja live-bändi soi. Taikurilta sai käydä kyselemässä temppuja ja musiikin tahdissa tanssia. Viimein kun live-bändi oli lopettanut settinsä, päätimme lähteä yhdessä saunaan. Minä olin varannut onneksi mukaan pyyhkeen ja bikinit, joten olin ihan messissä lähdössä saunomaan. Saunottuamme mukavat löylyt, lähdettiin kaikki yhdessä avantouinnille. Kyllä, luit aivan oiken. Jokaikinen meistä pulahti avantoon ja voi vitsi mikä fiilis siitä sen jälkeen tuli. Huh, ihan kuin olisi ollut aineissa, kun siitä tuli nin mieletön adrenaliiniryöppy :D Ihan huikeeta! Kannattaa kokeilla, jos tilaisuus siihen siunaantuu.

Saunan jälkeen painelimme takaisin pirtille ja aloimme etsiä itsellemme sopivaa nukkumispaikkaa. Siellä oli onneksi monta paikkaa missä nukkua ja me valitsimme yhden kerrossängyn pääpirtin viereisestä rakennuksesta. Meillä oli omat makuupussit mukana, joihin me sitten kääriydyimme ja painuimme unten maille.


Aamulla herättiin ihanaan auringonpaisteeseen. Ulkona oli niin ihanan kirkasta ja kaunista.


Häät olivat kyllä taas ihan mielettömät! Mitenhän tässä enää ite uskaltaa mitään häitä järjestää, kun kavereilla on ollut niin mielettömiä bileitä ettäh :D Noh onneksi meillä ei ole vielä hääpäivää sovittuna.

Kiitos mielettömistä bileistä ja huikeasta tilaisuudesta heittää talviturkki helmikuussa :D Toivotan hääparille äärimmäisen paljon onnea! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti