11. maaliskuuta 2015

Baby on the way


Lauantaina vietettiin taas rakkaan ystäväni Tainan vauvakutsuja. Vaikka kuinka yritettiin järjestää yllätyskemut, niin kyllä se Taina vaan on sen verran salapoliisi, että se aavistaa heti kaiken :D Sen verran kuitenkin saatiin yllätettyä, ettei Taina ollut osannut odottaa baby showereita, eikä varsinkaan sitä, että ketä sinne tulee. Meitä oli lopulta kahdeksan juhlijaa Tainan lisäksi, mukaan lukien Tainan äiti.

Tarjoilujen kanssa mentiin taas nyyttärimeiningillä. Tarjolla oli mm. kinkku-pastasalaattia, pasteijoita, gluteenitonta tonnikalapiirakkaa, muffinsseja ja herkullista suklaakakkua. Nams. Syötävää riitti juuri sopivasti ja vähän ylikin.

Ruokailun jälkeen avattiin lahjoja ja niitähän riitti. Itse askartelin tuon vaippakakun, johon ostin lisäksi vielä suloisen pöllösoittolelun. Muistan, että mulla ei koskaan itelläni ollut tollasta soittolelua ja mä niiiiin halusin sellaisen. Muistan, että serkuillani oli sellainen ja kateellisena sitä ihailin. Kuuntelin sitä sitten aina serkuillani ollessani ja nukahdin tyytyväisenä sen ääneen.

Lahjojen availun jälkeen olimme järjestäneet myös muutaman leikin. Ensimmäisessä leikissä jokainen (tai ainakin suurin osa) meistä oli tuonut oman vauvakuvansa ja Tainan tehtävänä oli sitten arvata, että kuka kuvassa esiintyy. Tainan äiti toi Tainan oman vauvakuvan, niin se ei olisi liian helppo arvata. Eihän Taina edes tunnistanut itseään :D
En tiedä tunnistiko Taina mun kuvastani oikeasti mua, mutta kuvassa näkyvä sohva paljasti minut liian helposti :D Meillä oli siis pitkään käytössä isäni vanhat ruskeat nahkasohvat ja niillä on tullut istuskeltua porukalla jo monen vuoden ajan. Ainoa asia mitä muutossa jäin ikävöimään olivat nuo sohvat. Haha. Suurin osa arvauksista meni kuitenkin oikein. Aikamoinen salapoliisi siis :)

Kuva-arvausleikin jälkeen oli vielä laulujen sanojen täydentämisleikki. Eli olin siis etsinyt netistä tuttujen lastenlaulujen sanotuksia ja ottanut niistä aina välistä muutamia sanoja pois. Taina sai sitten täytellä niitä minkä muisti. Koitin tehdä niistä mahdollisimman helppoja, koska ite en ainakaan muista puoliakaan mistään lastenlauluista, vaikka niitä kovasti pienenä lallattelinkin.

Loppuilta meni rennosti rupatellessa. Vauvakutsut onnistuivat siis hyvin. Nyt vaan toivotan onnea loppuodotukseen ja pian meidän jengi kasvaakin jo taas yhdellä pienellä tyttösellä. Jeee! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti