23. lokakuuta 2015

Halloween 2015 + asun paljastus

Eihän se nyt olis lokakuu eikä mikään ilman Halloween pippaloita! Tänä vuonna vaan jäi tuo valmistautuminen vähän viime tinkaan, kun oltiin siellä reissussa, mutta tosiaan jotain olis taas tarkoitus järkätä. Juhlat pidetään siis viikon päästä lauantaina eli Pyhäinpäivänä. Tänä vuonna en oo yhtään ehtinyt miettiä asuideaa etukäteen, mutta olen tässä viime päivinä päätynyt yhteen suht helppoon ratkaisuun. Nimittäin tähän:


 Se on Shamaani.

Tavallaan haastava, mutta taas tavallaan ihan tosi helppo kostyymi. Variaatioita shamaaneista on niin monia, ettei tarvi olla minkään tietyn näköinen, vaan saa luoda ihan oman shamaani-hahmonsa. Pinterestkin on pullollaan ihania inspiraatiokuvia, joiden perusteella minäkin alan pian askartelemaan itselleni jonkinlaista shamaanin päähinettä.

Pääasiassa muuta askarreltavaa tässä asussa ei olekkaan, sillä aion laittaa päälleni sen uuden hienon mekkoni, jonka ostin Turkista. Näettepähän senkin sitten ihan äksönissä :D Sen lisäksi tungen kädet täyteen erilaisia koruja ja pistän hiukset mahdollisimman isosti pörrölleen. Helppoa, eikö?

No katotaan mitä tästä tulee.

Onko teillä tiedossa Halloween juhlia ja onko asu jo valmiina päätettynä? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti