3. lokakuuta 2015

Parvekepuutarhan sisustamista

Oltiin viikko sitten lauantaina Tainan ja Jessen luona vähän auttelemassa terassin rakennushommissa ja sain sitten Tainalta ylijääneet terassilaatat ilmaiseksi. Mun onkin jo pitkään ollut tarkoitus ostaa niitä samoja laattoja Ikeasta, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi. Onneksi en ehtinyt ostaa :D


Tässä meikän parvekepuutarha ennen uutta sisustusta. Tuo lattia on tuommoinen ruma ja hirveän likaisen näköinen harmaa mustilla "laikuilla". Lattia oli ihan hirveän kylmä ja ruma.


Nyt parveke näyttää tältä. Siirsin tuon ison puuarkun toiselta puolelta tuohon väliin ja sain siihen mukavasti lisää tilaa kasveille. Tunnelma on nyt paljon lämpimämpi ja kotoisampi. Nuo mun hienot aurinkokennovalotkin näyttää kivalta iltasella ja melkein tekee mieli keittää kuumaa kaakota ja vaan mennä parvekkeelle istuskelemaan kaakaota nautiskellen :)

Vielä pitäis tuo yksi parvekeruukku tyhjentää mullasta ja pistää laatikkoon piiloon. Pari chiliä kannoin keittiöön lämpimään, mutta paprikat, tomaatit ja mansikat pärjäilee vielä toistaiseksi parvekkeella. Tomaattia ei tänä vuonna tullut kuin yksi pieni raakile. Pitänee ensi keväänä tutustua vähän paremmin tomaatinkasvatusoppaisiin. Paprikaa tuli useampikin kappale, mutta ovat vielä odottelemassa punaa poskilleen. Mansikoita poimittiin nassukkaan aina sitä mukaa mitä niitä tuli. Ei nyt kovin montaa, mutta tulipahan jotain. Ens vuonna taas uusiksi.

Mutta mitäpä pidätte parvekkeeni uudesta sisustuksesta? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti