26. maaliskuuta 2015

Loottia loottia

Bongasin joskus ihan sattumalta Facebookin mainospalkista nimen Loot crate. En ehtinyt sitä linkkiä klikata, mutta uteliaisuus heräsi ja oli pakko googlettaa, että mikä ihme mahtaa olla kyseessä. Ja löysin jotain mieletöntä!

Moni on ehkä nähnyt moneissa kauneisblogeissa hehkutetun Liv Boxin, joka on siis niin sanottu yllätyspaketti, joka tulee kerran kuukaudessa ja sisältää erilaisia kauneustuotteita. Noh Loot crate on vähän samanlainen, mutta kauneustuotteiden sijaan, se sisältää kaikenlaista "nörttikrääsää". Peleihin, tv-sarjoihin ja elokuviinkin liittyviä keräilytuotteita sun muita. Olen ihan myyty!!!

Olin niin haltioissani tästä ideasta, että pistin heti kolmen kuukauden tilausjakson tilaukseen ja eilen kävin hakemassa ensimmäisen loottini postista.


Boksi voisi sisältää ihan mitä vaan ja fiilis oli kuin lapsella jouluna.


Boksista löytyi muun muassa äärimmäisen suloinen chibi James Bond t-paita, pari hauskaa classified muistivihkoa, superhieno stealth rannekello, sarjakuvalehti, laskuvarjoköysi rannekoru ja vaikka mitä muuta tilpehööriä. Iih I'm super excited!!

Edellisien kuukausien lootit löytyy TÄÄLTÄ! Ihan superihania kaikki! Lisäksi kerran kuukaudessa arvotaan myös kaikkien tilanneiden kesken yksi Mega crate, joka voi sisältää jopa 2000 dollarin arvon edestä tavaraa. Siis mieletöntä! Tällaisena nörttityttönä olen ihan taivaissa :D

Pääset tilaamaan oman Loot cratesi TÄÄLTÄ ja koodilla EPIC saa siitä vielä 10% alennusta.

Kuka on messissä?? :D

P.S. Siis eikö muka oo ehkä maailman siistein paita :D "Shaken, not stirred"...

P.P.S. Ilmeisesti myös koodilla save10 saa 10% alennusta. Testailkaa kumpi on toiminnassa :)

2 kommenttia:

  1. !!! PAKKO SAADA.

    Taitaa olla pieni mahis, että paketti jää tulliin, eiks vaan? :B Ihan sama, pakko pistää harkintaan. :D

    VastaaPoista
  2. Itseasiassa tuo eka paketti ei ainakaan jäänyt mulla tulliin :D tokaa en ole vielä saanut, niin en osaa sitten sanoa mihin se on jäänyt :D Suosittelen!!!

    VastaaPoista