26. lokakuuta 2015

Napapiirin ja päivän sankareita

Viikonloppu meni taas hirmuisella vauhdilla ohi. Lauantaina käytiin vähän ostelemassa askartelutarvikkeita meiän Halloween asuihin ja kaikkea muutakin krääsää tarjoiluja varten.

Antin rukkipuukkohan se siinä. Eli siis reserviupseerikoulusta ansaittu puukko.
Shoppailun jälkeen ehdin jo hiukan aloittamaan tuota mun asu-urakkaani. Ensinnäkin kävin metsästä kaivelemassa ittelleni hienon kebulan polearmia varten ja eikun parvekkeelle puukon kanssa veistelemään. Kun sain keppini kuorittua, jätin sen vielä hetkeksi aurinkoon kuivumaan, kun oli sen verran märkä, ettei hiomisestakaan meinannut tulla mitään. Tarkoitus olis vielä maalata se ja koristella jotenkin hienosti.

Illalla mentiin sitten leffaan katsomaan Napapiirin sankarit 2.


Elokuvan eka osa löytyy meidänkin DVD-hyllystä, joten pakkohan tämä jatko-osakin oli mennä katsomaan. Oli kyllä hyvä ja yllätyin itekkin kuinka hauska se oli. Paljon uusia vitsejä ja facepalmeja aiheuttavia kohtauksia :D Suosittelen! Tosin jos olet kenties tuore äiti ja hormonit jylläävät, niin ei ehkä kannata mennä katsomaan tuota, koska siinä tosiaan saattaa äidinvaistot herätä vahvemmallakin katsojalla. Hiukan ehkä brutaaleja vitsejä tässä elokuvassa, mutta muuten siis ihan 5/5.

Sunnuntaina oltiin sitten viettämässä tuoreen veljentyttäreni nimiäisiä. Ja nimeksi tuli:
Emma Vivian! Todella kaunis nimi mielestäni. Se oli hyvä, kun veljeni vaimo antoi meille kirjaimia joista piti sitten muodostaa kaksi nimeä tai muuten ei saa kakkua :D Onneks me sitten kuitenkin saatiin muodostettua ne nimet ja saatiin herkutella pöydän antimia. Niin joo ja meiäthän siis valittiin tämän pienen Emman toisiksi kummeiksi. Hiihiii meiän eka yhteinen kummilapsi ^^ jännittävää!

Siinähän tuo viikonloppu sitten taas hurahtikin ohitte. Vielä ois paljon askarreltavaa, joten tämäkin viikko tulee todennäköisesti menemään hirmuista vauhtia kunnes lauantaina koittaa meiän mahtavat Halloween kemuset. Että semmosta.

Palaillaan taas!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti