15. marraskuuta 2015

Fallout 4

Fallout 4 julkaistiin viimein, joten kaikki vapaa-aika on oikeestaan mennyt sitä pelaillessa :D Tosin eipä tuota vapaa aikaakaan ole mitenkään hirveästi ollut, kun viime viikko meni duunipaikan järjestämässä koulutuksessa. Kiireestä huolimatta käytiin siis tiistaina hakemassa tuo peli kotiin.


Fallout 4 on ensinnäkin visuaalisesti ihan törkeen hieno ja parannusta edelliseen peliin on huomattavasti. No onhan siitä kolmosesta jo aikaakin :)

Pelistä löytyy paljon uusia ominaisuuksia, mutta bugejakin löytyy aika ajoin. Ensinnäkin heti alussa meillä kävi niin, että tuo kuvassakin näkyvä koira hyökkäs jonkun mole ratin kimppuun ja yhtäkkiä koira ja mole rat singahti taivaalle ja putosivat alas. Vihollinen kuoli pudotukseen ja koira jäi vinkumaan vaivojaan. Ilmeisesti tuo koira ei voi koskaan kuolla(korjatkaa jos olen väärässä?), vaan sitä pitää aika lääkitä kun se vinkuu. Okei no tuo oli vielä pieni bugi, mutta uskon samankaltaisia tulevan vastaan aika ajoin.

Uutena osiona Fallout 4:seen on tullut niin sanottu jälleenrakentamis ominaisuus. Pelissä on siis erilaisia pikku tukikohtia, joita voi kunnostaa ja uudelleen rakentaa ja kehittää asukkaiden mieltymysten mukaan. Ihan mukava lisäominaisuus, johon saa kulumaan paaaaaljon aikaa :D

Kauhean pitkälle ei olla vielä ehditty, kun ollaan niin kauheesti innostuttu sen tukikohdan rakentamisesta ja muusta pikku kivasta, mutta voin jo nyt sanoa, että ei mennyt rahat hukkaan. Tykkään tästä pelistä ihan kybällä! Suosittelen kaikille.

4 kommenttia:

 1. Kiva kun joku muukin naispuolinen on tästä pelistä innoissaan :) Ite tilattiin peli ennakkoon ja ollaan pelattu jo aikalailla miehen kanssa. Meillä on omat hahmot ja sitten vielä yksi yhteinen, jota sitten pelataan yhdessä. Ellet oo vielä huomannut, niin koiraa ei tarvii välttämättä hoitaa, vaan odottaa taistelun loppuun, jolloin se toipuu automaattisesti. Kuitenkin koiraan voi heittää stimpakin kesken matsin, jos tarviit koiran apua. Eli oikeassa oot, koira ei voi kuolla :) Ootko muuten törmänny pelissä vielä kissaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei vitsi, hyvä kun kerroit :D Oon mä ehkä pari kertaa huomannu et taistelun jälkeen se koira onkin ihan ok, mut oon vaan ajatellu et se on tyyliin vaan joku bugi :D haha. En oo viel kissaan törmänny. tuleeko siitäkin joku taistelutoveri? :D Me sillon kolmosta pelatessa tehtiin aina useampi erilainen hahmo, mut nyt pelataan tuo ekaks yhdessä läpi ja sit kokeillaan eri kykyjä. Meiän vakkari on kyl aina ollu joku hakkeri tyyppi :)

   Poista
 2. Jos en ole väärin käsittänyt niin yksikään seuraaja ei voi täysin kuolla...Tai no ainakaan sellaiset joilta saa tehtäviä kuten Preston. Muista en mene vannomaan. Peli itsessään on hyvin tehty verrattuna 3 osaan, itselläni ei ole tullut kuin muutama bugi joista vain yksi oli iso, ei sekään tosin peliä kaatanut onneksi. Ehkä enemmän kaipaisin New Vegasin tyylistä diplomatiaa. Tässä ei oikein noita puolueita ole samalla tavalla tullut vastaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veikkaanpa siis ettei muutkaan seuraajat voi kuolla :) Ihan kätevä niin. Mä en sitä New Vegasia koskaan ehtinyt pelata läpi(pitää korjata asia joskus), niin en kovin muista minkälainen diplomatia siinä oli, mutta se oli vissiin muutenkin vähän tästä perus pelisarjasta poikkeavampi peli. Tuosta nelosesta löytyy kyllä koko ajan kaikenlaisia uusia kivoja puolia, etä vielä ei oo mitään täysin maata kaatavaa tullut vastaan :) Mihin olet muuten yleensä perkkisi pistänyt? Me ollaan tällä kertaa panostettu luckiin :D Se mystery man on ihana!

   Poista