1. marraskuuta 2015

Halloween 2015

Halloweenista ollaan taas selviydytty! Tänä vuonna kutsu tuli vähän lyhyellä varoitusajalla, mutta ihan hyvin jengi oli kuitenkin osallistunut hienoine asuineen. Lupasinhan näyttää oman asuni ja tässä se nyt tulee!

Olin siis shamaani tai witchdoctor tai miksi ikinä sitä haluattekaan kutsua. Askartelin tuon sauvan ja päähineen itse, mutta muut löytyikin sitten jo valmiina entuudestaan. Mitäs pidätte?


Tänä vuonna olin vähän laiska tarjoilujen suhteen ja leivoin vain mustikkamuffinseja ja tuommoisen sitruunasalmiakkijuustokakun. Ohjeen tuohon kakkuun bongasin Nelliinan puutalo-blogista. Helppo ohje tosiaan, mutta kakku jäi vähän ehkä turhan matalaksi. Muffinsitkin vähän feilasin kun ne jäi keskeltä hieman raa'aksi ja on sen takia tuommoisia lässähtäneitä. Höh. Ei ollu mun vuosi leipomusten suhteen tällä kertaa :D


Ystäviemme tuomat leipomukset sen sijaan olivat todella upeita ja maukkaita. Tuo kurpitsakakku on muuten voileipäkakku, että eikös olekkin hieno. Niimpä!


Löysin joskus netistä hauskan kuvan laivanupotusshottipelistä ja halusin itsekkin kokeilla sitä. Me sitten Tainan kanssa äkkiä piirrustettiin koordinaatisto alusta laivoille ja pahvista kolme pientä laivaa, joiden mukaan sitten määriteltiin shotit. Yllättävän toimiva peli. Tosin meillä oli aluksi vähän turhan iso pelialue laivojen kokoon suhtautettuna. Meillä kun ei ollut kuin 12 shottilasia, kun ei löydetty kerttiksiä lähikaupasta.


Pitihän meiän ottaa se perinteinen ryhmäkuvakin vaikka juhliin osallistujia olikin tänä vuonna hieman vähemmän kuin yleensä on ollut. Paikalle oli siis päässyt Günther, Jax Teller, shamaani, kummitus (kyllä! se on kummitus), pari tavista, kisu ja Wolverine :D

Ilta sujui mukavasti herkkuja syödessä ja juomia juodessa.


Laivanupotuspelin lisäksi pelattiin vielä vanhaa kunnon Buzz partypeliä.

Siinähän tuo ilta oikeastaan menikin. Puolen yön aikaan osa porukasta lähti kotio päin ja me loput sitten lähettiin katsastamaan illan tarjontaa Jyväseen. Siellä oli esiintymässä Bablo(tiiättekö sen reissumies piisin laulaja), mutta ei me ehitty kuuntelemaan kuin pari kipaletta, kun jätkien piti lähteä jatkamaan matkaa kotiin tai jonnekkin muualle ja kellokin alkoi olla sen verran paljon, että me paineltiin Antin kanssa kotiin nukkumaan.

Sellainen Halloween meillä tällä kertaa :) Miten teillä on Halloweenia vietetty?

1 kommentti:

  1. Makee toi päähine, voi kun osais kans tehdä. Kun mistään ei löydy valmiitakaan

    VastaaPoista