30. marraskuuta 2015

007 Spectre

Käytiin lauantaina viimein kattomassa tuo Bondin viimeisin elokuva, elikkäs 007 Spectre. Syy siihen miksei me olla aikaisemmin jo käyty kattomassa tuota elokuvaa, on yksinkertaisesti se, että kaikki näytökset ovat olleet aina ihan tupaten täysiä. Varattiin tällä kertaa liput muutama päivä etukäteen, niin saatiin vielä suht hyvät paikat Flamingon suurimmasta salista, mutta lippuja noutaessa huomasin, että kyseinen näytös oli taas ihan viimeistä paikkaa myöten täysi. Vieläkin! Vaikka ensi-illasta on jo useita viikkoja. Yllättävän suosittu elokuva kyseessä siis.


Spectre alkaa aika pitkälti siitä mihin edellinen elokuva Skyfall päättyi. Britannian salaisella tiedustelupalvelulla on tiedossa yhdistyminen muiden maiden salaisten tiedustelupalveluiden kanssa ja se tulee olemaan kohtalokas 00 agenttien suhteen. Sääntöjä kiristetään ja niiden rikkomisen takia James Bond joutuu väliaikaisesti luopumaan virastaan. James Bond ei kuitenkaan halua jättää kesken M:n hänelle testamenttaamaansa tehtävää ja joutuukin tekemään omaa salaista tehtäväänsä tiedustelupalvelun ulkopuolella.

Elokuva oli mielestäni ihan hyvä ja laadukkaasti toteutettu, mutta jotakin jäi puuttumaan. Edes pääpahista näytellyt Christoph Waltz ei mielestäni yltänyt Skyfallin pääpahiksen tasolle tai ehkä mulla vaan oli tosi suuret odotukset sen suhteen :D Bond-tyttöä näytellyt Léa seydoux kuitenkin suoriutui mielestäni ihan tasokkaasti roolistaan, mutta ehkä vähän pliisu tämäkin.

Kyllähän tuo elokuva oli ihan katsomisen arvoinen, mutta ehkä hieman liian jatko-osamainen. Ei siis ihmekkään, että Christoph Waltz oli jossain haastattelussa sanonut, ettei Daniel Craigin kannata enää tehdä enempää Bondeja ja olen ihan samaa mieltä. Onhan noita jo ihan tarpeeksi. Nyt taas jotain uutta kehiin kiitos :D Annan elokuvalle 3 ½ tähteä viidestä. Käykää ihmeessä katsomassa ja kertokaa mitä mieltä olitte.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti