2. joulukuuta 2015

Everything is awesome!

Oli taas pakko tilata marraskuun loot crate, kun aiheena oli "combat". Pientä vihjailua oli, että paketti sisältäisi jotain Falloutiin, Blizzardiin ja Hunger gamesiin liittyvää. Pakko saada! Kokeilimpa sitten ekaa kertaa myös tuota LVL UP-ominaisuutta ja onneksi niin!


Itse Loot craten kävin hakemassa tänään postista ja tuo lvl up- pussukka oli tipahtanut postiluukusta suoraan kotio. Marraskuun paketti oli ehkä isoin laatikko mitä olen tähän mennessä saanut. Ja mitä näistä löytyykään....


Iiiiiik ihka aito Fallout Bobblehead!!!!! Huikeeta! Lisäksi siellä oli Turtlesista tutun Silppurin aurinkolasit, Blizzun lelufiguuri (tällä kertaa Star Craftista tuttu Zeratul) ja Söpöjä jääkaappimagneetteja, sekä Hunger Games matkijanärhipinssi. Lvl up-paketista tuli tuo Matkijanärhi kaulakoru sekä huikeen hieno Nuka Cola kangaskassi Falloutista. Tässä lootissa meni taas kaikki ihan nappiin. Noh okei, ehkä noille aurinkolaseille ei ole juuri käyttöä, mutta muuten kaikki muut olivat ihan sairaan mageita!


Tykkään tosi paljon tuosta kaulakorusta ja aivan varmasti menee heti huomenna käyttöön. Tuo pinssi on kyllä kans tosi hieno, mutta en vaan tiedä mihin sen laittaisin.


Tuo Blizzun Cute but Deadly lelufiguuri ja magneetit on ihania! Okei ehkä olisin toivonut jonkun hahmon Diablosta tai Wowista, koska en ole pelannut Star Craftia, mutta onhan tuo Zeratulkin aikas söpötys. Sylvanas ois ollu kans aika pähee, tai Diablo, tai Murloc :D Okei kaikki on söpöjä!


Tuo Vault Boy Bobblehead on kyl ihan parhautta! Se on myös Antin suosikki. Siis niiiiiin pähee! Ja siis tuo pää ihan oikeesti heiluu niinku bobbleheadin kuuluu. AWESOME!


Tuo Nuka Cola kassi on kyl ehkä mun lemppari. Suhteellisen tukevaa materiaaliakin, että kestää varmasti ihan joka päiväisessä käytössäkin. Ja sitten kun sen vielä saa noin kätevään pieneen pakkaukseenkin. Aivan mahtavaa!

Mukana paketissa oli myös perus kuuakausittainen Loot Crate lehti ja lisäksi vielä oli Loot Cratelle yksinoikeudella tehty Street Fighter sarjakuvalehti. Nice!

Oli kyllä taas ihan paras paketti ja tuntuu, että nää vaan paranee paranemistaan. Tai sit on vaan käynyt hyvä tuuri :) Saatoin ehkä laittaa vahingossa joulukuunkin paketin tilaukseen, kun unohdin perua kuukausimaksun, mutta tuskin siitä haittaa on ;) Joulukuun teemana tais olla Galaxy. Jos innostuit yhtään, niin oman loottisi pääset tilaamaan täältäKyseisen linkin kautta tilatessasi autat minua tienaamaan pisteitä, joilla voin tietyn summan saavuttaessani saada yhden ilmaisen loot craten. Loot crateen on tullut myös uusia erikoispaketteja eri teemoilla. Esimerkiksi anime teemalla tai sitten lemmikkiteemalla ja välillä myös ihan vaikka Fallout erikoislootti ja nyt taitaa olla Call of Duty erikoislootti. Shut up and take my money! :D

Mitäs ootte mieltä tästä lootista? Löytyykö yhtään mieleistä esinettä tästä paketista?

2 kommenttia:

  1. Mua ehkä vähä itkettää ku me pistettii meiän lootti tauolle.. Musta tuntuu et ukkoo itkettää vielä enemmän ku mua! XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ou nouuu :D oisko ollu edes vähän mieleiset lootit? Tuo joulukuun Galaxy aihe viittaa aivan salettiin Star Warsiin. Sieltä saattais tulla kans jotain eeppistä :)

      Poista