25. helmikuuta 2011

Kotka

Käytiin tänään katsomassa elokuva nimeltä Kotka (The Eagle).
Olihan se ihan hyvä. En kyllä ihan heti ensimmäisenä olisi valinnut Channing Tatumia tuohon rooliin. Johtuu varmaan siitä, että olen nähnyt hänet viimeksi Step up elokuvassa tanssimassa. Haluan aina nähdä kaikki mahdolliset eri maiden historiaa koskevat elokuvat. Kulttuurit kiehtovat. Tämä elokuva kertoi Roomalaisista sotureista Britanniassa joskus vuonna 150. Mutta enpä kerro siitä sen enempää.

Pääsin tänään testaamaan uutta paitaani.
Se on just mukavan rento. Jalassa mulla on Gina tricotista ostetut kiiltävät leggingsit. Kutsun niitä valashousuiksi, koska ne näyttää ihan miekkavalaan nahkalta... ainakin niistä tulee Free Willy mieleen.

Ainiin, sain tehtyä siihen villapaitaan jo takakappaleen valmiiksi, mutta siitä tulikin ihan älyttömän iso. Siis leveä ja löllö. En tajunnutkaan, että se etukappaleen punos kaventaa sitä niin paljon. Täytyy keksiä siihen joku kavennus ratkaisu. En kyl oikein tiedä pystyykö neuletta mitenkään kaventamaan. Jos se ei onnistu, niin pitänee käyttää vyötä tai jotain muuta jänskää. We'll see.

Huomenna (jos jaksaa) mennään ukon kanssa shoppailemaan hälle vähän uusia vaatteita. Hän ei yleensä kovinkaan mielellään shoppaile, joten mun pitää vähän avittaa sitä ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti