31. heinäkuuta 2011

Kiinan silkkiä ja uusia vaatteita

Eilen tosiaan tuli shoppailtua sen reippaat viisi tuntia ja kotiin palattiinkin sitten aikamoisen saaliin kanssa. Löysin neljä paitaa, yhet shortsit ja yhen mekon.

Ihana T-paita Ginatricotista. Hamstrailen näitä tämmösiä perus t-paitoja aina vaan. Niitä ei vaan voi  koskaan olla liikaa. Meni jo heti tänään päällekkin.Ja nämäkin paidat GT:stä. Ostokset maksoivat yhteensä jotain reilu 40 euroa, joten käytännössä ne oli kympin per paita :)
Shortsit löytyivät siis vitosella H&M:stä ja ovat melko samanlaiset kuin aiemmin Nellystä tilaamani shortsit. Kukkakuosilla molemmat.
Huomatkaa tosi hyvin soluttautunut kuvaaja :D
Onlystä sitten löytyi tämä ihana maximekko, jonka näin itseasiassa myyjän päällä oranssina, joten ihastuin heti. Hyvää myyntityötä! Hinta oli kyllä aika kirpaiseva, lähes 30 euroa, mutta päätin nyt kerrankin ostaa sen, koska valittelin melkein koko päivän, että haluaisin moisen maximekon, mutta en ole vielä löytänyt sopivaa minulle. Olisin katunut, jos en olisi ostanut. 

Lisäksi sain siis tuliaisiksi isältäni hieman kankaita ja hienon uuden kellon. Tässä vaiheessa siis mainittakoon, että isäni on asunut jo ainakin 15 vuotta Kiinassa ja käy Suomessa noin kaksi kertaa vuodessa muutaman viikon ajan. Itsekkin tullut käytyä siellä jo muutamisen kerran.Nyt pitäis sitten saada ompeluispiraatio ns. kukkimaan, niin pääsisivät silkit kunnolla oikeuksiinsa. Sain muuten ihan ite valita minkälaisia silkkejä halusin, sillä ne on erään kiinalaisen sivuston kautta tilattuja.
Lisäksi sain näin hienon kellon, jonka myös valitsin itse erään kiinalaisen nettisivuston kautta, eikä maksanut kuin ehkä 20 euroa. Onhan se aika maskuliininen, mutta ihan sika magee! :D Ainoa huono puoli on se, että toi on ihan sika iso ja ei siis millään pysy mun kädessä. Toivottavasti poikaystäväni setä voisi tehdä asialle jotain, sillä hän on kultaseppä. Jos ei niin mun on varmaan annettava se jollekkin lahjaksi :(
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti