11. marraskuuta 2011

Season of the witch

Meillä oli eilen kotona leffailta ja katsottiin siis elokuva Musta noita.
Siinä ristiretkeltä pakenevat ritariystävykset saavat vankilan sijasta tehtäväkseen viedä noidaksi syytetyn nuoren naisen surmattavaksi. Tuona aikana kaikkialla vallitsi paha rutto ja noidan surmaamista pidettiin ratkaisuna kaikelle. Matkalle mukaan lähtee myös pappi, ritari, huijari ja ritariksi haluava nuorukainen. Matkan aikana jokainen kokee kohtalonsa jollain tapaa jne jne. En halua paljastaa koko tarinaa.

Tämä oli taas tämmöinen yksi esimerkki Nicolas Cagen "bad hair day:sta" :D

No ei vaan siis elokuva oli kaiken kaikkiaan ihan ok. Se ei ollut mitenkään ihan super tylsä, että sen jaksoi kuitenkin seurata ihan loppuun asti kokonaan. Elokuva etenee sen verran mukavasti, että siinä haluaa koko ajan tietää, että mitä seuraavaksi käy. Joten siinä mielessä elokuva oli ihan hyvä.

Juoni oli jotenkin vähän liikaa sekoitusta kaikesta. Tykkään kaiken maailman historiallisista kuvauksista, joista voi oppiakkin jotain, mutta tämä oli liian fiktiivinen opettamaan yhtään mitään. Alussa kyllä käytiin monia taisteluita ristiretkillä ja näytettiin vuosilukuja ja paikkojen nimiä, mutta ne eivät varsinaisesti juonen kannalta merkinneet mitään.

Ihan katsottava elokuva. Ei kuitenkaan sen arvoinen, että siitä maksaisi leffalipun, saati DVD:n hintaa. Kyllä se vielä joskus telkkarista tulee. Me satuttiin ostamaan se alelaarista Prismasta :D

2 kommenttia:

  1. Toi elokuva on kyllä ihan hurjan hyvä!:-) Katoin sen kans joku aika sitten ja siitä tuli yks mun lemppari leffoista kerta heitolla! Oli vähän erilainen kun leffat yleensä :-)

    ♥ Anniina

    VastaaPoista
  2. Oli se kyl ihan hyvin toteutettu elokuva. Ei vissiin ihan mikään low budget movie kuitenkaan :)

    VastaaPoista