20. kesäkuuta 2013

Lomailua kotona

Voi kai sitä lomaa viettää kotonakin, kun ei ole kiire mihinkään ja ei tarvi tehdä mitään....

Oon kattonu digiboksilta monta ihmeellistä elokuvaa. Incredible Hulkissa ihastuin Edward Nortoniin, Yön väreissä järkytyin, kun näin Bruce Willisin vehkeet, Eastern Promisessa Viggo Mortensen oli mahdollisimman etova, On aika tappaa kauhistutti rasismillaan, Chuck Norris ei edelleenkään vetoa minuun, ei edes elokuvassa Mieletön raivo. Vitsi mä oon tallentanu häröjä elokuvia :D Yleensä katon vaan, et jos siinä esittelytekstissä on joku hyvä näyttelijä, ni pistän sen tallentumaan vaikken juuri ehtis sitä kattomaan.

Maanantaina oli mukavan lämmin, joten nostelin meiän chilit ulos ottamaan aurinkoa.
Naga morichit ei vielä kuki, mutta tuo mun normichili kukkii jo tosi kivasti. En yhtään tiedä minkälaisia chilejä tästä tulee, koska meil on noita chilin siemeniä kaapit täynnä semmosissa kahvin suodatinpusseissa :D
Otin sieltä vaan jonkun ja laitoin multaan. Ihan hyvin näköjään kasvaa nekin.

Tiistaina mutsi tuli käymään ja toi meille porkkanakakkuset, joita me sitten syötiin tuossa terassilla aurinkoa ottaessa. Rupateltiin siinä hetken ja lähdettiin pian käppäilemään Puotilan metroasemalle matkakorttia latailemaan. Mutsi lähti siitä sitten kotiin päin pyöräilemään ja meikä lähti kohti Ruoholahtea eli Verkkokauppa.comia.
Tilasin viikonloppuna olleilta kameramessuilta tuommoisen superhienon vedenkestävän digikameran. Se oli vaan 99,90€!! Mun vanha pokkari on jo niin antiikkinen, et halusin kattella jo uutta kameraa ja mielellään sellasta millä voi kuvata veden alla. Vähän vielä pitää totutella tuohon Fujifilmin käyttikseen, kun on tähän mennessä käyttänyt pelkkää Canonia tai Nikonia, mutta ihan hyvältä se toistaiseksi vaikuttaa. Toivottavasti päästään pian testailemaan tuota vedenkestävyysominaisuutta :P

Käräytin taas itteni ihan kivasti tuolla kaupunkireissulla. Argh pitäis varmaan alkaa syömään taas niitä Betagranat-kapseleita...

Eilen trimmasin Romeollekkin viimein kesäturkin.
Rassukka oli ihan kummissaan, että miks se joutuu taas trimmipöydälle, kun vastahan me oltiin näyttelytrimmiä leikkauttamassa.
Romeo on meiän pikkuinen piiloblondi, kun siitä tuli trimmauksen jälkeen ihan vaalea. No siis onhan se vielä Ruskea, mutta ei niin ruskea kuin se oli pitkällä turkilla. Ihan mielenkiinnolla odotan, että kasvaakohan tuo turkki pitkäksi vaaleana vai tummana. No nyt on ainakin vähän kevyempi olo, kun ei ole sitä hirmuisen paksua turkkia enää taakkana. Vitsi se turkki oli muuten paksua leikata. Sormet tuli ihan kipeäksi, kun ei meinannut sakset purra siihen karvaan.

Tänään oltais menossa mökille Juhannuksen viettoon ja pääsee pojatkin viimein uimaan ja peuhaamaan luontoon vapaana. Odotan itsekkin mökkeilyssä kaikkea muuta paitsi hyttysiä. Mun pahimmat viholliseni. Prkl.

Nojoo pitää tästä varmaan alkaa siivoilemaan vähän paikkoja ja pakkailla laukkua viikonloppua varten jne.

Oikein mukavaa ja aurinkoista Juhannusta kaikille!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti