3. kesäkuuta 2013

Helteinen viikonloppu

Viikonloppu meni aurinkoisissa merkeissä.Lauantaina oltiin tosiaan katsomassa sitä Stand upia Apollossa. Esiintymässä oli Niko Kivelä ja Sami Hedberg. Tämä oli jo minun neljäs Sami Hedbergin keikka :D

Oltiin siis duuniporukan kanssa viettämässä virkistysiltaa ja mikäs sen parempaa kuin nauraa itsensä kipeäksi. Pääsinkin siinä ihan kivasti tuiskeeseen, kun käytiin ekaksi Marikan kanssa Virgin Oilin terassilla juomassa yhet siiderit. No Marika huomas sit myöhemmin, että se kassatäti olikin antanut liikaa rahaa takaisin, joten meiän juomat maksoikin sitten yhteensä 4 euroa. Ooops.
No siitä terassilta me sitten kipitettiin tien yli Apolloon ja sieltä sai kuulemma "salaisella taikasanalla" tilattua kaksi hanajuomaa ilmaiseksi. No meikähän otti sitten taas yhden siiderin siinä shown alkua odotellessa. Siinä rupatellessahan se sitten hujahti nopiasti huiviin ja Tero kävi ystävällisesti hakemassa mulle vielä sen toisen ilmaisen siiderin. Sitä siemaillessani alkoi show pikku hiljaa alkaa ja voi että oli posket kipeinä siitä jatkuvasta nauramisesta. En ookkaan koskaan ollu sellasella Stand up keikalla, jossa ne koomikot vetäis yhdessä sen shown.

Väliajalla meikä kävi ostamassa itselleni vielä yhden Smirnoff Icen ja kipitin takaisin paikalleni. Yllätyksekseni Tero olikin ehtinyt jo ostaa itselleen kaksi rommikolaa ja sanoi, että minä saan juoda toisen. Huhh... ilmaisia juomia tulee ovista ja ikkunoista. No me sitten sovittiin, että juodaan se yhdessä puoliksi.

Shown jälkeen porukka lähti eri suuntiin ja minä suuntasin siihen porukkaan joka päätti lähteä jatkoille baariin. No me sitten päädyttiinkin Stadin tähteen. Olin tilaamassa tiskillä Tonin kanssa taas jälleen yhtä siideriä, kun Toni herrasmiehenä halusikin tarjota sen minulle. Nice! Ilta oli siinä vaiheessa vielä nuori, mutta meininki Stadin tähdessä oli vielä sen verran hiljainen, että päätin ottaa ja lähteä, vielä kun metrolla pääsee, kohti kotia. Ilmeisesti porukka oli muutenkin taas hajoamassa kohti eri ilman suuntia, joten en ollut ainoa tylsimys, joka päätti lähteä eri teille.

Antti oli ihana ja tuli vielä hakemaan minut metroasemalta. Siinä hyvässä nousuhumalassa teki mieleni hampurilaista. Lähi Hese oli valitettavasti ehtinyt mennä kiinni, mutta onneksi ihana miekkoseni innostui hampurilaisideastani niin, että alkoi paistaa kanaa ja pekonia ja kokosi meille aivan ihanat kana-pekonihampparit. MMMhhhh njam. Katottiin siinä vielä telkusta jotain....mitä lie. Taisin nukahtaa kesken ohjelman kun en muista siitä mitään :D

Aamulla ei ollu kaikkien onneksi krapulaa vaan meikä tyttö laittoi heti herättyäni viestiä Tainalle. Ulkona oli niiiiin lämmin ja aurinkoinen sää, että jotainhan meiän oli pakko keksiä. No Tainan ja Jessen saavuttua meille me lähdettiin ensin piiiitkälle lenkille koirien kanssa ja käytiinpä vielä alepan kautta hakemassa jätskitkin. Kotiin päästyämme levähdettiin hetki ja tankattiin paljon vettä. Seuraavaksi päätettiinkin lähteä kohti Kivikkoa ja siellä sijaitsevaa uutta frisbeegolf-rataa.

Alue näytti oikein mukavalta ja siellä olikin paljon porukkaa ottamassa aurinkoa. Mä järkytyin jo heti ensimmäisellä "reiällä", kun siinä oli heti ensalkuun vesieste. Oon ehkä maailman surkein kiekon heittäjä ja eikös se mun kiekko sit lentänykki heti sinne lätäkköön. Tottahan toki.

Radat oli kyllä muutenkin hyvin erikoisia ja erilaisia verrattuna tuttuun ja turvalliseen Siltamäen urheilupuistoon. Kivikossa oli ihan hirveästi ratoja joissa korkeus vaihteli ja radan pituus oli ihan järkyttävä. Lisäksi oltiin vasta jossain 7. tai 8. radalla, kun huomattiin, että se mesta oli ihan täynnä nokkosia. Siis ihan järkyttävä pelto korkeita nokkosia. Eihän sielä voinut liikkuakkaan meiän pienillä kesähepenillä ja ballerinatossuillamme, saati yrittää ettiä sitä keskelle nokkospuskaan tippuvaa kiekkoa. Päästiin johonkin 10. radalle, kun meiltä meni totaalisesti hermot ja voimat olivat jo ihan loppu siinä vaiheessa. Saldona kaksi nokkospuskiin kadonnutta kiekkoa ja nilkat täynnä nokkosen polttamia jälkiä. Ehkä me vielä joskus päästään se rata kokonaan läpi, kun nyt ainakin tiedetään mitä on luvassa.

Kello olikin jo seitsemän illalla, kun päätettiin lähteä polkemaan kotio päin. Kotona tilattiin laiskuuksissamme kebabit ja meikä huomas suihkun jälkeen olleeni täysin palanut käsistä ja kaulalta. Auts. En oo pitkään aikaan palanu näin pahasti ja nyt sitten heti kesäkuun alussa pääsen käräyttämään näin pahasti. Ei kiva.
Noh eiköhän se äkkiä parane, kun muistaa läträtä tarpeeksi after sunia ja juoda tarpeeksi vettä.

Nyt pitäis jaksaa taas keksittyä töihin. Vielä pari viikkoa ja sitten alkaa lomalomalomalomaaaaa!
Ei vielä mitään sen kummempia suunnitelmia, mutta kuhan pääsee vähän rentoutumaan :)

Mukavaa kesäistä maantaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti