6. heinäkuuta 2013

Rokataan biitsillä

No nyt jos ehtisin jopa kirjoitella kuulumisiani.

Olen varmaan joka päivä halunnut tulla tänne blogiin kirjoittelemaan uusia päivityksiä, mutta en siis vain kertakaikkiaan ole ehtinyt. Tunnit hujahtaa vain ohi alta aika yksikön.

Viime viikon keskiviikkona tosiaan mentiin Antin kanssa festaroimaan vähän Rock the beachille.
Aurinko paistoi vielä helteisesti kun päästiin sisälle festarialueelle, mutta aika pian sen jälkeen alkoi sataa vettä. Mutta ei meitä sade haitannut. Billy Talent veti mahtavat setit ja sateesta huolimatta festareilla oli lämmin tunnelma.
Billy Talentin jälkeen kuunneltiin vähän Queens of the stone agea. Tuolla Rock the Beachilla oli kyllä sen verran laaja ja mukava anniskelualue, ettei taidettu tuon päivän aikana paljoo siltä alueelta poistuakkaan :D

Aurinkokin yritti tulla vielä kurkkaamaan ennen sen laskua.

Anniskelualue alkoi tuottamaan tulosta ja alettiin olemaan ns. pienessä sievässä :D

Siellä anniskelualueella liikkui semmoisia viikinkiasuihin pukeutuneita naisia. Me mietittiin, että mitä ihmeen himolarppaajia nää on, mutta tajuttiinkin lopulta, että ne naiset kuului erääseen Koskenkorva Valhalla katokseen. Mentiin sitten tutkimaan kyseistä tuotetta enemmän ja otettiin maistiaisiksi yksi shotti. Valhalla maistui niin hyvälle ja raikkaalle, että innostuttiin siitä vähän enemmän ja pyydettiin sitä myös drinkki versiona. Valhalla battery osoittautuikin loistavaksi yhdistelmäksi ja nyt odotammekin innolla kyseisen juoman julkaisemista. On varmaan sanomattakin selvää, että kännissähän tässä jo oltiin.

Illan pääesiintyjän, Greendayn, alkaessa soittaa näkyi taivaalla äärimmäisen kaunis aurngonlasku. Ensimmäinen päivä Rock the Beach festareilla oli ollut täydellinen.

Jostain kumman syystä me kuitenkin vielä päädyttiin heittelemään kavereiden kanssa frisbee golfia pimeässä, rommikolaa povitaskussa. Seuraavana aamuna ei Anttikaan enää jaksanut mennä töihin :D

Torstaina, heräiltyäni puolen päivän aikaan, lähdin Tainan ja Jessen kanssa shoppailemaan keskustaan. Käytiin ekaksi syömässä Mayassa ja sitten lähdettiin etsimään Tainalle juhlamekkoa. Juhlamekon löytäminen osoittautuikin aika hankalaksi, kun ns. juhlamekkokausi oli juuri mennyt ohi. Lopulta me löydettiin täydellinen mekko teemaan sopivine väreineen.

Perjantaina oli taas festaripäivä. Lähdettiin tällä kertaa Hietsuun vähän myöhempään, koska Antti joutui olemaan töissä pitkään.
 Perjantaina oli suorastaan täydellinen festarisää. Aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta ja oli mukavan lämmin. Jostain syystä näytti siltä, että perjantaina oli jonkun verran vähemmän porukkaa kuin keskiviikkona, mutta meistä se oli vain hyvä, kun saatiin vähän haahuilla rauhassa. Tällä kertaa ehdittiin jopa kiertää koko festarialue ympäri.
Ja uuteen nousuun takaisin anniskelualueelle :D Sattuipa muuten perjantaina sellainen hassu pikku juttu, että unohdin tuolloin kokonaan lompakkoni kotiin. Mulla ei siis ollu mukana mitään henkkareita saati edes rahaa. Onneksi Antti maksoi meille päivän sapuskat ja juomat ja papereitakaan ei tarvinnut näyttää kenellekkään koko iltana. Mä oon jo niin vanha ja kurpsahtanut, ettei tarvi tsekkaa paprui :D

Perjantailta haluttiin oikeastaan nähdä vain 30 seconds to mars, mutta löydettiin me myös uus "ihan ok" bändi. Nimittäin Modestep. Se soitti semmosta dupsteprockia ja sekoitti vähän hyviä klassikoita. Yllättävän hyvä ja Anttikin jopa tykkäs vaikka onkin vannoutunut hevimies.

30 seconds to marsin aikaan oli taas ihan mieletön auringonlasku. En oo varmaan koskaan ennen nähny niin hienoja auringonlaskuja kun siellä Hietsussa :D 30 seconds to mars veti ihan hyvän keikan vaikken kovin montaa kappaletta tuntenutkaan. Välispiikit oli kyllä loistavia. Perjantaina ei oltu vedetty övereitä, joten päästiin vielä mukavasti kotio nukkumaan.

Lauantaina taas uuteen nousuun. Oltiin kyllä jo aika uupuneita, mutta jaksettiin vielä innolla odottaa illan pääesiintyjää RAMMSTEINIA. Kuunneltiin Paramoresta puolet ja valmistauduttiin Rammsteinin keikkaan. Tällä kertaa katottiin jopa ihan koko keikka alusta loppuun saakka.
Keikka alkoi ihan mielettömillä ilotulituksilla ja pyroilla. Kipinät vaan lenteli suuntaan jos toiseenkin.
Lavalle asteli viimein erikoisen näköinen karvatakkimies :D Rammsteinilta ei ainakaan lavashowta jäänyt puuttumaan.
Pyroja oli kyllä käytetty ihan kiitettävä määrä. En suinkaan muutenkaan yhtään ihmettele miksi Rammsteinin piti tulla oikein kahden rekkakuormallisen kera esiintymään Suomeen, kun niitä lavasteitakin oli jo ihan kivasti. Mielestäni kuitenkin paras hetki oli kun Rammstein veti Du hast-biisin ja koko yleisö lauloi mukana ihan täysiä. Olisin vaan halunnut kuulla jostain festarialueen ulkopuolelta, että kuinka kovaa se yleisön ääni oikein kuului :D

Lopuksi vielä yleisö sai penistykistä vaahtoa päälleen ja Rock the beach festari on viimein päättynyt. Huhhuh ihan mieletön festari oli kyllä. Tykkäsin todella paljon ja toivottavasti kyseinen festari järjestetään vielä toistekkin.

Meitsi kiittää ja kuittaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti