23. heinäkuuta 2013

Sorgen Jorgen Guten Morgen

Joo tuota, ei mulla oikeen mitään erityisen tähdellistä ole tapahtunut, mutta aattelinpa tulla vähän kuulumisia kertomaan :D

No mitäs tässä, ei sen kummempaa. Tosiaan arkeen olen palannut ja en ole oikeastaan viikonloppuisinkaan mitään ihmeellistä tehnyt. Kerrankin näinkinpäin. Paitsi että ollaan pelattu yhtä ehkä maailman parasta peliä kuin THE LAST OF US!! Joku ehkä kuullutkin, mutta se on oikeesti ihan älyhyvä peli.
Juoni, hahmot, maisemat,... kaikki on ihan täydellisiä. Pelasin pelin prologin ja sain ensimmäisen sydärin kun ohjain alkoi täristä :D Se on oikeasti jännittävä peli ja siis ei mitään hajua mihin se vielä johtaa. Ei missään vaiheessa mitenkään liian puuduttava, eikä hahmojen ns. läpän heittokaan ole yhtään ärsyttävää. Pelin maailma on niin mielenkiintoinen, että sitä tekee mieli jäädä tutkiskelemaan pidemmäksikin aikaa. Kaikin puolin loistava peli....ainakin tähän asti. Katotaan sit, kun päästään se ekan kerran läpi, onko mieli vielä sama :D

Käytiin lauantaina kattomassa, tällä kertaa Antin kanssa, se Suuri puhallus-elokuva. Ei huono vielä toisellakaan katselukerralla. Jotenkin mä vaan tykästyin niihin näyttelijöihin. Se on varmaan sama ku Ocean's eleven-leffoissa, et mä voin kattoo ne vaik sata kertaa ja en kyllästy koskaan.

Päivät on kulunu taas ihan hirmusen nopiaa. Ollaan kuntoiltu sen 6 kertaa /viikko, niin ollaan oltu myös aika uupuneita. Meiän treenejä voi siis seurata TÄÄLTÄ.

Tällä viikolla odotetaan viimein Suomeen saapuvaa Musea ja sen Olympiastadionin keikkaa. Ja ei hitsi, honasin vast tänään et sen lämppärinä on MEW!!!! Mieletöntä!
Ei voi käsittää kui fiilareis oon! Olin viimeks Musen keikalla Kaisaniemenpuistossa vuonna 2010 ja se oli yks parhaimpia keikkoja mis oon ollu. Iih can't wait!

Sillon lauantaina tulee muuten myös mun iskä taas pitkästä aikaa Suomeen. Ihan kauhulla odotan mitä huutia me viel saadaan sen kämpän kehnosta ylläpidosta :D Haha.

Mitähän muuta täs viel... Antti lähtee 3.8 sinne Liettuaan ja ennen sitä pitäis ehtii viel huoltaa ja katsastaa auto, koska siis minähän en sitä yksin tee. Prkl. Tänään rokotetaan koirat, koska 17.8 on taas näyttelyt. Meikä lähtee käymään kans Liettuassa 16.-18.8, ja viel pitäis hotelliki varata.

Joo kaikkee pitäis. Tahtoisin kans askarrella jotain kivaa uutta. Onneks koht on syksy ja HALLOWEEN :D haha no ehkä ei ihan vielä. (Voi ei lankesin surkuttelemaan, et kohta on jo syksy vaik VIELÄ ON KESÄÄ JÄLJELLÄ!) Kaverit vaan on alkanu jo suunnittelee asujaan vaikkei mul oo viel koko juhlista mitään hajua. Ties vaikka en pystyis järjestämäänkään niitä tänä vuonna. Jos vaikka vuokrais(k)äntä heittää meiät pihalle xD No ei kai. Toivottavasti ainakaan.

Mut joo palaillaan taas, ku mul on jotain oikeetaki asiaa :D Morjenstaa!


P.S. Ainiin, tässä vielä meikän naamakerrointa, ettei ihan pääse unohtuu kuka tätä soopaa suoltaa :D:D.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti