28. syyskuuta 2013

Magnetix

Tilasin tällä viikolla Membersin kautta ittelleni pari kosmetiikkatuotetta ja ne tulikin jos parissa päivässä postissa suoraan kotiin.
Membersillä oli Viva la Divan tarjous ja tilailin sieltä nämä kolme ihanan raikkaan ja pirteän väristä kynsilakkaa hintaan 2,50€/kpl. Tuo kuva vääristää ehkä hieman näiden väriä, koska otin kuvat niin huonossa valossa vessassa.
Viva la Divalta tilasin myös nämä pari vähän erikoisemman väristä huulipunaa. Mä en oikeastaan koskaan käytä huulipunaa, mutta olis toki ihan kiva opetella käyttämään :D Tuo oranssi ei ole oikeasti noin keltainen. Yritin valita semmosia vähän neutraalimpia värejä, jotta olis vähän helpompi opetella sitä huulipunan käyttöä.
Huulipunat olivat hintaan 4,50€.

Huomasin, että Membersillä oli samaan aikaan myös China Glazen tarjous ja halusin mielenkiinnosta vilkaista olisiko siellä mitään kivaa halvalla. Tiedän vain, että China Glazen kynsilakat ei tosiaankaan ole niitä halvimmasta päästä olevia, mutta törmäsin tähän Magnetixiin ja mun oli ihan pakko kokeilla sitä.

Muistan, että Krista kertoi joskus kokeilleensa jotain magneettilakkaa ja en ehkä ihan osannut kuvitella mitä se tarkoitti käytännössä. Yllätyin siis hieman miten lakkaa toimii, mutta se oli kuitenkin hauskaa ja helppoa. Kuvassa näkyvät kuviot on siis magneetilla tehty. Ensin levitetään lakkaa kynnelle ja pidetään kuviomagneettia hetken aikaa  ihan kynnen lähellä, jolloin kuvio alkaa muodostua lakkaan. Kynnet lakataan siis yksi kynsi kerrallaan, ettei lakka ehdi kuivua välissä. Ja se tosiaan kuivui aikas nopeasti ollakseen noinkin paksua ja runsaspigmenttistä.

Magneetissa oli kolmea erilaista kuviota; tuollainen tähti mikä kuvassakin näkyy, suorat raidat, sekä aurakuvioiset raidat. Ei siis tarvitse aina käyttää samaa kuviota :D Mielestäni tämä magneettilakka on ihan mielettömän hyvä keksintö ja onnistuu helposti jo ensimmäiselläkin kerralla. Helppoa kuin mikä. Ihme kun en ole nähnyt näitä magneettilakkoja yhtään enempää esiteltävän missään.

Pikakuulumiset vielä tähän loppuun. Oon askarrellu taas näin syksyn kunniaks vaikka mitä, mutta lähes kaikki liittyy jotenkin Halloweeniin, joten mä en ihan vielä haluais paljastaa niitä. Mutta onneks kohta on jo lokakuu, joten enköhän mä pian pääse fiilistelemään Halloweenistakin ihan kunnolla :) Beware!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti