7. syyskuuta 2013

Osta pois -heräteostos

Prismassa on ollut tällä viikolla Osta pois-päivät ja siellä on taas vaikka mitä kivaa tarjouksessa. Otsikkokin jo paljastaa, että eiköhän sieltä taas tarttunut mukaan joku heräteostos. Nimittäin kapselikone Dolce Gusto.
Jännä sinänsä, että mähän en juo kahvia, mutta jotenkin sitä vaan taas saatiin munkin pää käännettyä tän ostoon. Oon aina ollu sitä mieltä, että noi kapselikoneet on maailman turhimpia, mutta niin sitä vaan tuli ostettua moinen laite meidänkin keittiötä koristamaan.

Onneksi mun ei sentään ole pakko juoda kahvia, vaan pääsen nauttimaan meidän uudesta hienosta laitteesta kaakaon merkeissä. Ostettiin testiin yksi paketti Nesquikin kapselikaakaota, niin pääsin mäkin nauttimaan instant kuumasta juomasta :D
Myönnettäköön. Onhan se nyt ihan hitsin kätevä. Ei tarvi kuin laittaa vettä säiliöön, kapseli koneeseen ja kuppi alle niin ei mene kuin 20 sekunttia ja kuppi kuumaa on valmis. Jeii!
Aamupalaksi mukavasti paahtoleipää ja kuumaa kaakaota. Nams.

Tämä Dolce Gusto tuli oikeestaan ihan mukavasti ostettua, kun alkaa syksykin jo hämmärtyä ja illat viilentyä. Eikä tarvi juoda edes pelkkää kaakaota tai kahviakaan, vaan tällä voi helposti valmistaa myös kupposen teetä ja sitä kyllä tulee nautittua syksyllä ja talvella varsinkin paljon. Ja ette voi paheksua heräteostostamme ennen kuin kuulette sen hinnan, nimittäin se maksoi vain 39 euroa!!! Siis VAIN 39 €! Ei paha yhtään.

Ainakin kaakao oli tosi hyvää, eikä Anttikaan ole juuri valittanut kahvistaan, joten suosittelen :) Osta pois!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti