1. marraskuuta 2013

Thorstai

Käytiin eilen Antin kanssa leffassa katsomassa Thor The Dark World 3D.

Meidän yllätykseksemme siellä oli torstain kunniaksi pieni arvonta, jossa sai palkinnoksi kaikenlaista Thor sälää. Ja siis ne jotka eivät tiedä, niin torstai-sana tulee nimenomaan Thorista eli ukkosenjumalasta, Torsdag, Thorin päivä. Voittajat oli etukäteen arvottu ja jos sattui istumaan oikealla paikalla oikeaan aikaan, niin voitti Thor fanituotteita (t-paitoja, lippalakkeja, jne.). Me ei tietenkään voitettu, mutta aika hauska sattuma kuitenkin, että oltiin just torstaina kattomassa Thoria :D

Thor The Dark World kertoo tällä kertaa jo sukupuuttoon kuolleeksi luulluista pimeyden velhoista, jotka Odinin isä Bor hävitti maailmasta aikakausia sitten. Kuitenkin, jotenkin ihmeen kaupalla, ainoat jäljelle jääneet pimeyden velhot palaavat takaisin elävien kirjoille juuri, kun maailmat ovat asettumassa samalle linjalle.

Tykkäsin ekasta Thor elokuvasta tosi paljon, Avengeritkin oli tosi hyvä ja ihme kyllä tämä The Dark Worldkin oli mielestäni todella hyvä. Jatko-osat yleensä vähän kärsii jatko-osamaisuudestaan, mutta tästä tykkäsin todella paljon. Tässä ei viitattu liikaa edellisen elokuvan tapahtumiin ja huumoriakin oli juuri sopivasti eikä yhtään liikaa. Toisin sanoen ei epätoivoista läpändeerausta ja vaikka edellisen elokuvan näkemisestä olisi vuosia, niin tämän pystyy katsomaan helposti ilman taustatietoakin.

Suosittelen ehdottomasti kaikille ja antaisin tälle tähtiä 5/5, koska Thorin alaston vartalo....öö eiku :D Ainiin ja muistakaa katsoa lopputekstien jälkeen tuleva kohtaus! Jatko-osaa odotellessa ;)

2 kommenttia:

  1. Thor kuulostaa tosi hyvältä:-)
    Hauskaa viikonloppua sinne!

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos samoin sinne! :)

    VastaaPoista