13. marraskuuta 2013

Marraskuu

Syksy on kyl just niin hirveetä masisteluaikaa, et meikäkin taas pitkästä aikaa retkahti lohduttamaan itteäni shoppailulla. Tosin ihan vaan verkkoshoppailulla, mutta joka tapauksessa.
Mun jo yli kuukauden päivät matkannut SheInsiden tilaus päätti viimein saapua postissa ja sieltä paljastui tämä ihanan hipahtavan tyylinen ja super värikäs villatakki. No siis ihan oikeeta villaa tuo ei oo nähnykkään, mutta se on joteskin ihan mahottoman söpö. Samassa paketissa tuli myös toinen villapaita, mutta siitä en nyt tähän hätään saa laitettua kuvaa.
 
Viime viikolla pistin ebaysta taas uudet kuoret tilaukseen ja eilenhän nuo ihanat sugar (skull) panda kuoret sitten tuli. Sopii kivasti tuon villatakin väreihin :)
 
Lisäksi laitoin joku aika sitten Nellystä tilaukseen muutaman rievun, koska...no koska ne oli kaikki vaan 9,95!! Ai kauhee. No siis tosiasiassa ostin parit shortsit ja mekot, koska meiän Riemulomaan Kanarialla ei oo enää ku vähän reilu kaks viikkoo. Iiks!! Can't wait! Mutta minä fiksuna tyttönä tilasin sen paketin toimituksen meiän lähiPrisman postilokeroon ja enkös mä tietty unohtanu sen kokonaan, vaikka ihan sitä varten käytiin kaupassakin. No okei ei meil ollu ruokaakaan enää jääkaapissa, mutta jokatapauksessa....Eih, miten hajamielinen voin olla :D
 
Mutta muistin mä sentään eilen hakea mun iiivs rösee (yves rocher) tilaukseni ja siellä olikin paljon kaikkea kivaa, kuten uus 10 pv detox kuuri ja pari ihanan tuoksuista saippuaa ja tilaajalahjana söpö meikkiboksi. Ehkäpä esittelen ne toiste.
 
Ja tosiaan tämän tarinan opetushan oli siis se, että kaamos ajaa ihmisen tuhlaamaan :D Voitteko muka olla eri mieltä?
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti