8. marraskuuta 2013

Ripsienpidennysseerumit osa 2

 
Innostuin jokunen vuosi sitten näistä ripsienpidennysseerumeista ja olenkin nyt kokeillut jo useampaakin merkkiä. Aiemmista kokemuksista voi lukea tunnisteen kautta ja jonkin sortin tuotearvostelut aiemmista seerumeista täältä. Sieltä näkee myös minkälaiset ripset mulla luonnostaan on. 
 
Tällä kertaa testivuorossa ovat uutuudet Quickmax ja Maylash. Aloitin aikoinaan Neulashilla, mikä olikin lopulta suosikkini ja taisin sitä parin putelin verran ostaa, mutta ainoa huonon puoli siinä oli hinta. Etsin siis Neulashille hyvää ja huomattavasti halvempaa vertaista. Ripsienpidennysseerumeista tulikin aika pian kunnon buumi (ainakin blogipiireissä) ja niitä oli tarjolla ties mitä merkkiä. Liian halpa (10 €-30 €) oli luultavasti täysin tehoton ja turha ja taas takuuvarmasti tehokas oli luultavasti liian kallis (60 €-80 €). Joten toivoin löytäväni toimivan ja tehokkaan tuotteen hintaväliltä 30 €-60 €. Löysin seuraavat:
 
QuickMax (from LuxStyle)
 
Ensinnäkin hinta oli hyvä, 39 €, joka sopi täydellisesti hintahaarukkaani. Olen erittäin tyytyväinen LuxStylen Blackhead killer kasvonaamioon, joten odotin tältä suuria. QuickMax lupaa näkyviä tuloksia jopa viikossa ja "dramaattisen upeat" räpsyttimet jo neljässä viikossa.  Valitettavasti jouduin pettymään. Käytin tuotetta kuukauden päivät ja ripset olivat mielestäni vielä täysin samassa kunnossa kuin ennenkin. Kyllästyin ja lopetin käytön siihen paikkaan. Myyntipuheet olivat liian kovat ja pettymys liian suuri, etten halunnut enää tunkea tätä ainetta luomilleni. Luultavasti tulokset olisivat ilmenneet muutaman lisäviikon jälkeen, mutta halusin tuloksia takuuvarmasti as soon as possible. Niinpä en suosittelisi tätä välttämättä kenellekkään.

Plussat
+ hinta
+ helposti levitettävä
+ ei aiheuta punoitusta/arkuutta luomissa
+ ei jätä kuivuttuaan ikävää vanaa ripsien juureen (kuten Neulash)

Miinukset
- EI TOIMI ODOTETUSTI!!!

Vähän miinuksia, mutta se yksi miinus on liian suuri.

MayLash 
Tästä tuotteesta minulla oli suuret odotukset. MayLashia mainostettiin yhdessä vaiheessa todella monessa blogissa ja halusin uskoa sen todella toimivan. Poimin blogeissa mainostetun alennuskoodin ja pistin purtilon tilaukseen. Se alennuskoodi taisi olla ihan hyvä idea, nimittäin nyt kun katsoin, niin tuotteen hinta onkin 99 € (jaiks!). Itse kun tilasin, niin hinta oli vain 55,20 €(sis. ilmainen toimitus). No joka tapauksessa, MayLash lupaa tuloksia 4-8 viikossa. Kuulostaa kutakuinkin oikealta, jos ripsen elinikä on noin 9 viikkoa ja näiden ihme seerumien avulla se saa muutaman viikon lisää elinikää näyttääkseen kauniilta ja pitkältä(haha :D). MayLash on myös 100% luonnon raaka-aineista tehty.

Aloitin MayLashin käytön vähän sen jälkeen kun lopetin QuickMaxin. Aluksi MayLash oli ihan tuskaa silmäluomilleni. Ne punoittivat todella pahasti ja olivat todella herkät ja arat. En ole allerginen millekkään, joten ajattelin vain, että toimiipahan :D Jotain siis ihan selkeästi tapahtuu. Punoitus ja arkuus alkoi hellitää parin viikon käytön jälkeen. Silmäluomieni iho alkoi siis pikku hiljaa tottua tähän aineeseen. Pituutta ei vielä neljännenkään viikon kohdalla alkanut näkyä, mutta aloin huomata, että luonnollisesti niin vaaleat ja huomaamattomat ripseni olivat alkaneet muuttua tummemmiksi.


 
Pian sen neljän viikon jälkeen aloinkin huomata ripsirivistössäni muutaman hieman pidemmän ripsen. Pahoittelut kuvan laadusta, mutta yritän tässä havainnollistaa noita hieman epätasapituisia ripsiäni. Huono puoli näissä epätasapituisissa ripsissä on, että ne näyttää ihan kaljulta :D Tai tiedättekö, kun joku ottaa ripsienpidennykset ja suurin osa niistä on jo pudonnut, niin siltä näyttivät ripseni viidennen viikon kohdalla.
 
 
Pian myös loputkin ripset alkoivat kasvaa megapituisiksi ja rivit alkoivat tasoittumaan. Aloin viimein olla vakuuttunut tuloksista ja voinkin nyt ylpeänä myöntää löytäneeni uuden hyvän ja toimivan ripsienpidennysseerumin.
 
Plussat
+ TOIMII!!
+ ripsistä tuli hieman tummemmat ja paksummat
+ ei turhia myyntipuheita, tummentumisesta ei ollut mainintaa esitteessä. Jee extraa!
+ ei jätä kuivuessaan ikävää vanaa ripsien juureen.
+ luonnollinen
+ helppo levittää
 
Miinukset
-odottavan aika on pitkä....
- punoitus ja arkuus alkuvaiheessa
- hinta ilman alennusta liian kallis!
 
Noniin siinäpä taas hieman meikän kokemuksia ripsienpidennysseerumeista. Onko joku muukin saanut myös hienoja tuloksia?  Olisiko mielessä vielä joku muu ripsiseerumi mitä en ole vielä kokeillut ja esitellyt?

5 kommenttia:

 1. Anonyymi3/3/14 14:32

  Mielenkiintoinen postaus ja mahtava kuulla kommenttia useasta seerumimerkistä.
  Olen itse ottanut jälleenmyyntiin DV ripsi- ja kulmaseerumia jonka tuloksista löytyy ifoa ja kuvia facebook sivultani. =)
  https://www.facebook.com/pages/Katin-kynsisalonki/498311550228063

  VastaaPoista
 2. Mukava kuulla, että tykkäsit :) Olen aina kiinnostunut kokeilemaan ja arvostelemaan näitä seerumeita, koska niitä on nykyään niin monenlaista ja kaikki toimivat vähän erilailla. Toivottavasti arvosteluistani on hyötyä myös muille ripsienpidennysseerumeista kiinnostuneille :)

  VastaaPoista
 3. Hei,

  Mistä löysit alennuskoodin Maylash:iin ? :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommentistasi Kati. Niitä alennuskoodeja oli tuohon aikaan useammassa muoti ja lifestyle blogeissa. Itse taisin poimia sen Heidi K.:n tai Iineksen It ain't hard to tell-blogista. En valitettavasti tiedä onko niitä tällä hetkellä saatavilla mistään :/

  VastaaPoista
 5. Korjaus vielä edelliseen. Maylashia saa nyt alennettuun hintaan 69€:llä Maylash.fistä.

  VastaaPoista