15. marraskuuta 2013

naku lagotto = nagutto

Trimmasin jokunen aika sitten meiän koirien turkit vähän käytännöllisemmiksi kurakelejä varten. Vielä ei ole lunta satanut tänne etelä-Suomeen, niin ollaan siltä loskapaskalta säästytty, mutta kosteilla säillä tuommoinen lagoton turkki kerää aikas mukavasti hiekkaa mukanaan sisälle.
Kyllä. Se on se sama suklaanruskea koira, joka meille tuli viime talvena :D Romeosta tuli nyt valkosuklaan värinen koiruus. Ai että miten ihanalta tuntui kun sain leikattua ne paksut huovuttuneet pohjavillat pois kokonaan. Menihän tuo turkki tosi lyhyeksi, mutta se kasvaa nopeasti. Ei varmasti ehdi sataa edes lunta ennen kuin tuo turkki on jo kasvanut pienelle kiharalle. EI siis tarvi olla huolissaan, että meiän koirille tulisi kylmä. Romeon trimmauksesta on vasta kaksi viikkoa ja tuntuu, että siitä olis jo kuukaus kun se ei ole enää parimillinen se turkki.

Marisakin totesi, että tämä kuva Romeosta olis hyvä niille uuden koiran ostajille, jotka haluu ruskean pennun :D Koskaan ei tiedä mitä siitä vielä kasvaa.

Oskun trimmasin vasta viime viikonloppuna. Oskun karva on hieman sileämpää ja ohuempaa kuin Romeon karva, joten Oskun turkki tais mennä pikkasen ehkä liiankin lyhyeksi. Jossain kohdissa se meni ihan sängelle...oops. Oskulla on myös paha tapa esittää draamaqueenia/kuningasta, kun tehdään jotain mistä se ei tykkää. Se aina kääntyy katsomaan mua suoraan silmiin sellaisella bambikatseella ja toivoo mun lopettavan tyhmän trimmailun :D Hahah sorry, mut ei tehoo muhun. Kuhan nyt vaan seisot selkä suorana niin ei tule haavereita xD Jep, näin meillä.

Nuo nagutot on muuten ihan mielettömiä lämpöpattereita. Naapurin tätikin sanoi Romeota ulkona silittäessään, että tää koirahan on ihan kuuma. Tuossa lyhyessä karvassa onkin aina niin mukava lämmitellä käsiään ^_^

Eikö olekkin hassua miten turkki muuttaa ilmettä niin paljon. Oskukin menis hyvin jostain ihan muusta rodusta kuin lagotosta. Myös se, kun silmät näkyy kokonaan, antaa koiralle ihan uuden ilmeen. Kyllä lagotot on vaan niin ihania!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti