11. maaliskuuta 2015

Cake monster

Viime viikolla oli jos jonninmoista juhlittavaa, Muun muassa kahdet synttärit ja no ne baby showerit. Alkuviikosta oli ensin Antin isän synttärit ja perjantaina oli vielä Antin siskon synttärit, joten me päätettiin Antin kanssa leipoa heille kakku.
Me saatiin joskus joulun alla mutsilta semmonen Fazerin kori, mikä oli täynnä erilaisia Fazerin suklaatuotteita. Kattelin sitten netistä, että mitäs niistä vois tehdä ja löysin Fazerin superhelppo suklaakakku ohjeen. Vakuutuin ohjeen helppoudesta niin, että sitä oli heti pakko päästä kokeilemaan. Ja kakusta tuli, kuin tulikin, ihan täydellinen. Vaikka en olekkaan useimmiten kovin tyytyväinen uunimme paistotasaisuuteen, niin tämä kakku ei edes palanut pohjasta, vaan oli täydellisen tiivis, mutta pehmeä koostumukseltaan. Ja se maku.... voi hyvä isä, miten taivaalliselta se maistuikaan pienellä marianne crush vivahteellaan. Suosittelen kokeilemaan! Helppoa ku mikä! Mutta varokaa suklaaövereitä :D

Pakko myös vähän juhlia sitä, että meiän koirat ei ole tapelleet nyt jo kohta neljään viikkoon :D woohoo! Tuntuu pidemmältä, kun en itse ollut viimeksi todistamassa tuota yhteenottoa, vaan pojat oli sillon hoidossa Marisalla ja olivat ilmeisesti vähän kilpailleet nartuista. Nooh ymmärtäähän tuon.
Aluksi pidettiin molemmilla kuonokoppia, mutta Osku oli niin masis, että otettiin se siltä pois kokonaan. Pian Ronsukin alkoi olla taas niin iloisella tuulella, että otettiin jo senkin kuonokoppa pois, eikä mitään yhteenottoja olekkaan sitten tapahtunut. Pitää varmaan koputtaa puuta, mutta musta tuntuu, että se Ronsun leikkaus on sittenkin tehonnut. Ulkonakin huomaa, ettei Ronsu enää ole niin kiinnostunut hajuista, kun taas Osku kiskoo kieli sinisenä jokaisen nartun merkin perässä. Vielä ei voi Oskua leikkauttaa, jos Marisa keksiikin jotain sen varalle.

Pojat on olleet viimeaikoina ihan tosi iloisia ja ne on leikkinyt nyt tosi paljon yhdessä. Painimista on ollut nyt melkein joka päivä ja Ronsukin on taas innostunut enemmän leikkimisestä, kun ennen Osku sai olla koko ajan yllyttämässä, mutta Ronsu ei lähtenyt mukaan, ei sitten millään.

Osallistuin facebookissa Sissoksen kilpailuun, missä piti lähettää kuva koiran tekemistä tuhoista heidän facebook-sivuilleen ja eniten tykkäyksiä voittaa palkinnoksi parempaa pureskeltavaa koirille. Noh minä sitten läpällä laitoin sinne yhden vähän vanhemman kuvan pojista, kun ne oli löytänyt yksin ollessaan meiän vessapaperi varaston ja pistänyt sen ihan pieneksi silpuksi :D No sieltä sitten vastattiin, että laitappas yhteystiedot tulemaan, niin he lähettävät hieman postia. Sieltä sitten tuli tuommoinen superhieno leatherman-vinkulelu ja Ronsu oli siitä ihan pähkinöinä. Niin innoissaan, että onnistuikin jo melkein tuhoamaan sen. Haha. Mukana paketissa oli myös vähän kivaa omistajillekkin, nimittäin pikkuinen pussi karkkia :D Jee.

Kevät on siis lähtenyt oikein mukavasti käyntiin ja paljon kaikkea mukavaa on vielä luvassa. Aloitettiin mm. erään vanhan luokkalaiseni kanssa suunnittelemaan astetta massiivisempaa luokkakokousta, johon olisi tarkoitus kutsua kaikki vuonna 2004 Pakilan yläasteelta valmistuneet. Kaverini loi aluksi läpällään sellaisen facebookryhmän, johon kutsui mahdollisimman paljon jengiä ja jengi sai sitten levittää kutsua eteenpäin. Nyt siellä ryhmässä on jo 99 JÄSENTÄ!!! ihan mieletöntä. Tästä tulee vielä niin huippujuttu, etten malta odottaa.

Pysykäätten kuulolla ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti