24. elokuuta 2015

ihana sunnuntai

Sunnuntaina olin tosi reipas ja tiskasin, pesin pyykkiä ja leivoin vieläpä aamupalaksi vohveleitakin.


Mmmmm. vohveleita. Nam nam. En osaa päättää kumpi on parempaa vohveleiden päällä; nutella vai mansikkahillo. Otin yhden molempia :)

Huomasin, kun käytin koirat lenkillä, että ulkona oli ihan tuhottoman kuuma. Ihan shortsikeli vieläkin. Siinä lenkillä hikoillessani sain idean, että lähetään uimaan! Ollaan jo vuosi asuttu tuossa Martsarissa ja ei oltu vieläkään käyty testaamassa siinä lähellä olevaa Silvola Beachia. Nyt pakkasimme pyyhkeet ja uimarenkaan reppuun ja lähdimme pyöräilemään kohti Silvola Beachia. Siellä oli kyllä tosi paljon porukkaa. Jengi otti aurinkoa ja paljon oli uimareitakin, vaikkakin vesi oli jo ehtinyt vähän viilentyä.


Kyllä mekin sitten uskaltauduttiin heittämään talviturkki viimein ja pulikoitiin siinä uimarenkaan kanssa varmaan puolisen tuntia ainakin. Se silvola Beachin pohjavesiallas on muuten tosi syvä. Kuulin vieressä höpötteleviltä auringonottajilta, että siinä ois jopa kuus metriä syvää. Mä yritinkin vähän sukellella, josko löytäisin pohjan, mutta en löytänyt. Aika jees mesta.

Siinähän tuo päivä sitten jo melkeen menikin, kun pyöräiltiin hesen kautta kotio ja lyysähdettiin sohvalle katsomaan South Parkia boxilta :D Ompahan taas saatu yks asia kesän to do-listalta pois. Syksy voi mun puolesta vaikka tulla jo. Hehah.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti