4. syyskuuta 2015

Syysflunza

Taas tuli ihan kauhea blogihiljaisuus, mutta nyt mulla on ihan oikee syykin. Olen kipeä.


Mulle nimittäin iski ihan kauhea syysflunssa. Ja en edes yhtään liioittele, nimittäin kuumetta on jatkunut jo 7 päivää putkeen. Lääkärillä on tullut käytyä jo kolme kertaa ja kaikki mahdolliset kokeet otettu, mutta virus sen vaan edelleen on. Okei toivottavasti on. Nimittäin jos tää kuume jatkuu viel maanantaina, ni sit joudun kaikenmaailman keuhkokuviin ja muihin mahdollisiin ällötyksiin. En tykkää lääkäreistä.....


Sohvalla on siis tullut vietettyä paljon aikaa ja telkkua on tullut katsottua enemmän ku tarpeeks. Sain mm. katsottua vihdoin ja viimein digiboksilta kaikki Olipa kerran-jaksot, joita olen viime kuukausien aikana tallentanut Herolta, mutten ole vaan ehtinyt katsoa niitä. Nyt ne sitten loppui kesken ja pitäis keksiä jotain muuta kattottavaa. Kokeilin yks päivä pelaamistakin, mutta voimat ei oikein tahdo riittää. Esimerkiksi Destinyssä sykkeet voi nousta aika kivasti, kun se räiskiminen on niin hektistä :D

Netflixistä ollaan nyt katottu Antin kanssa yhdessä tuota OITNB:tä ja ollaan pian saatu eka kausi katottua. Tosin kohta ei enää ehditä sitä katsomaan, kun Antille tulee uusi Metal Gear Solid-peli. Tilasin sen Antille cdon.comin kautta, koska se oli siellä hieman halvemmalla kuin esim PS Storessa, mutta sen kanssa sattuikin joku ihme kämmi, eikä ne lähettäneet sitä ajoissa! Peli julkaistiin tiistaina ja nyt on jo perjantai. Sen on pakko tulla tänään tai Antti tappaa mut :D haha. Yleensä cdon.comista on kyllä tullut kaikki uudet julkaisut sopivasti ajallaan, mutta just nyt sitten ei, kun kyseessä on Antille tosi tärkeä peli. Se voi olla, että tuo MGS Phantom Pain on ihan viimeinen MGS-peli, koska Hideo Kojima lähti Konamilta. Siksi se on nyt tosi merkittävä peli.


Leivoin tossa yks päivä superherkullisia jättiläissuklaakeksejä valkosuklaahippusilla. Halusin olla hyvä "vaimo", kun olen nyt vaan passuttanut Anttia, kun olen ollut kipeänä. Oletin tämän syysflunssan olevan ohi parissa päivässä, mutta tämä onkin sitkeä pirulainen. En siis ole uskaltanut juuri mitään fyysistä tehdä, ettei vain pahene. Hyvä jos koirat uskallan aamulenkillä käyttää.

Nojoo, mutta ymmärtänette varmaan, miksi en ole mitään postaillut viimeaikoina. En ole tehnyt oikein mitään mistä kirjoittaa, mutta oli nyt pakko raahautua koneelle edes pientä updatea laittamaan.

Palaillaan taas, kun olen takas elävien kirjoissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti